Lignjoslav
Ekspert
Kamo srece. Necu u tu prokletu vojsku nek im sluze njihovi sincici.ta priča oko vojske je samo skretanje pažnje javnosti sa gorućih problema
Kamo srece. Necu u tu prokletu vojsku nek im sluze njihovi sincici.ta priča oko vojske je samo skretanje pažnje javnosti sa gorućih problema
Ne brini, sigurno ce postojati nacin da to izbegnes. Uostalom, ne znam koje si godiste, ali postoje realne indicije da to pocne tek od 2026.Kamo srece. Necu u tu prokletu vojsku nek im sluze njihovi sincici.
Bas sam nesto na konto ovoga hteo da napisem.Mislim da ste svi pogrešno razumeli da će na obavezno služenje vojnog roka biti pozivani svi muškarci od 19-30 godina.
Prvo godište koje će biti upućeno na služenje voj.roka je 2006.godište i za njih važi da će ih pozivati dok ne napune 30godina ukoliko sa 19 godina nisu išli u vojsku. Više od jednog godišta, psihološki testirati, medicinski pregledati, platiti putne troškove,nahraniti,što su u obavezi da obezbede za vreme regrutnih pregleda ,je bila nemoguća misija i u vreme SFRJ.
Testirati 13 generacija , plus devojke koje mogu dobrovoljno da služe je prevelik zalogaj i za mnogo bogatije zemlje, pa čak i da umesto lekara i psihologa preglede vrše kompjuteri skeniranjem zenica.
Rodjen sam novembra 1998.Ne brini, sigurno ce postojati nacin da to izbegnes. Uostalom, ne znam koje si godiste, ali postoje realne indicije da to pocne tek od 2026.
Punim 27 do tada ako je to krajnja granicaRodjen sam novembra 1998.
Oćemo komentare i semafore!!!Jej, ne moram da idem. Ali jedva čekam vaše utiske.![]()