Kupila sam ukrasno ćebe za pokrivanje, torbu, knjigu, nakit, iskoristila za putovanje u Veneciju, a da, i jedna karta za koncert ...
Uvek nešto praktično, a da me podseća na te osobe.
Što se tiče naglaska, imala sam priliku da radim sa kolegom iz Valjeva i ušao mi je u uši taj akcent.
Posle nekog vremena, pratim emisiju sa Matijom Bećkovićem na TV-u i on izgovori samo jednu reč sa valjevskim naglaskom. Pogledam na netu, čovek je deo života proveo u Valjevu.
@Miloš Zašto FSC aktuelno izdanje više ne stoji u odeljku “Aktuelno”? Mislim da bi bilo bolje za samog organizatora, možda privuče pažnju drugih ljudi koji su registrovani ali ne učestvuju.
Ništa čudno, mentalitetski, muzički, svetonazorski smo Turci. 350 godina vladavine ima svoje korene. Većinski narod će podržati i najvećeg islamistu samo ako uputi jednu kritičku reč prema zapadu.
Па добро Албанци на Косову се нису ништа питали око заставе, као нити један народ у Босни. Тамо неки Шпанац наметнуо заставу садашње Босне по угледу на заставу ЕУ.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.