Offtopic

Kupila sam ukrasno ćebe za pokrivanje, torbu, knjigu, nakit, iskoristila za putovanje u Veneciju, a da, i jedna karta za koncert ... 😃
Uvek nešto praktično, a da me podseća na te osobe.

Što se tiče naglaska, imala sam priliku da radim sa kolegom iz Valjeva i ušao mi je u uši taj akcent.
Posle nekog vremena, pratim emisiju sa Matijom Bećkovićem na TV-u i on izgovori samo jednu reč sa valjevskim naglaskom. Pogledam na netu, čovek je deo života proveo u Valjevu.

jedan drug mi je rekao da za te pare mogu da platim musku prostitutku i da bi to bila najbolja opcija 🤣

Uzmeš odmor i proputuješ malo po Balkanu. Sad je najbolje doba godine za putovanje, još uvek toplo, a nema gužvi.

Потроши паре на Темуу, реално никад доста глупих ствари којих ћеш користити 2 пута у животу.

Video sam prekjuče da su okačili turske zastave na bandere kod Palate Srbija. Sve je u znaku gosta...

@Miloš Zašto FSC aktuelno izdanje više ne stoji u odeljku “Aktuelno”? Mislim da bi bilo bolje za samog organizatora, možda privuče pažnju drugih ljudi koji su registrovani ali ne učestvuju.

Videću da stavljam ubuduće. Previše obaveza po ceo dan, pa ne stižem svakom detalju da se posvetim.

Pa narod ne bi dočekao, al ova vlast je ponajmanje Srpska pa zašto da ne dočeka praktički političkog neprijatelja na ovakav način...

Ništa čudno, mentalitetski, muzički, svetonazorski smo Turci. 350 godina vladavine ima svoje korene. Većinski narod će podržati i najvećeg islamistu samo ako uputi jednu kritičku reč prema zapadu.

Искрено мени више смета застава ЕУ коју трпају свуда по Србији, иако нисмо у ЕУ. Овако турска буде само кад Ердоган дође.

Poceli su da je stavljaju kad smo postali kandidat, vrv ima veze sa tim.

Da, da, sve je to psihološka priprema terena gde je većina protiv.
Jeste primetili boje i izgled "novih zemalja" u Evropi? Ništa nije slučajno. 😎

Па добро Албанци на Косову се нису ништа питали око заставе, као нити један народ у Босни. Тамо неки Шпанац наметнуо заставу садашње Босне по угледу на заставу ЕУ.

Back