me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Milena i Nina imaju baš dobre autore koji su sigurno napravili nešto moderno / konkurentno.

Bane Opačić isto u igri, zanimljivo, kao i Leontina.

Baš me zanima kakve su pjesme

Nije mi jasno zašto se ismijava Leontina na ovom forumu?

Prije samo 2 godine su mnogi ovdje htjeli ovu njenu pjesmu na ESC:

Nije mi jasno zašto se ismijava Leontina na ovom forumu?
Ja prvi put vidim, ali verovatno je ranije bilo. Moje neko zapažanje:
- Da li je talentovana? Da
- Da li može? Da
Ali njene poslednje 3 pesme na Beoviziji/PZE-u su (po meni) van svake pameti: do 100, kolači (ta i nije loša, ali ne za esc) i ljubi ljubi doveka
- Da li hoće? E to ne znam .. ali verovatno je koliko para, toliko muzike .. Isače nadam se da imaš pare🤞😁

Pa realno se oko ESC kao kompozitor nije nešto potrudila.Npr 2006 je radila čak 3 pjesme i njjedna nije prošla na Evropesmu. E sada da li tim pjevačima piše pjesme za ESC ili im daje neke pjesme iz ladice koje niko nije htio.

Ovi strani fanovi tačno uvijek nađu nekog da hajpaju, odluče se za kolektivnog favorita i onda samo canceluju nekog ako ta osoba ne pobijedi. Sjećaju se Nine iz Who See prije 11 godina btw koja se sada prijavila kao solo i sad kao sigurno je došla sa pjesmom poput Igranka...😏

Da su pročitali ko su autori i istražili šta su ti autori slali na ESC/NF imali bi drugačija očekivanja.

Strani fanovi su jako toksični i drago mi je što više nisam deo nijedne strane ESC zajednice.

Nema šanse. Stvarno treba da se desi čudo da u CG glasaju za nešto alternativno.

Nema šanse. Stvarno treba da se desi čudo da u CG glasaju za nešto alternativno.

Ako budu imali dobru pesmu pa i da je alternativa verujem da ljudi neće biti glupi da propuste takvu priliku. Ako im se dogodi scenario kao nama Konstrakta i u Hrvatskoj Baby Lasagna. Ne kažem da će se dogoditi ali ako se dogodi verujem da bi to umeli da prepoznaju.

Jel ova Kejt ona mala što je glumila u seriji " Folk " i bila na " Ja imam talenat " ili sam je to pobrkao?

Fenomenalno 😍 Pre oko godinu dana mi je iskočila na ig sa snimkom kako peva neku pesmu i bukvalno sam ostao zaleđen koliko je napredovala i u kakvog vokalnog giganta se pretvorila. Jedva čekam da je čujem 😍

Isto tako često vidim za Isaka komentare tipa "Momak rastura kako pjeva" u kontekstu Montesonga i iako on odlično pjeva to ne znači da on mora otići jer eto Evropa mora da čuje tako dobar glas. Takmičenje u pjevanju nije isto kao i takmičenje pjesama, jedina poveznica je da će taj/ta eventualno vokalno dobro otpjevati svoju pjesmu. Nisam nešto za to da ljudi sa talent takmičenja idu na Eurosong osim ako nisu pokazali da su unikatni i da imaju dobre pjesme i dobar tim. Generalno naš pogled na to šta prolazi na Eurosongu je odavno zastario.

Back