Za razliku od ace l*kasa, sasvim korektan.
Daleko bilo, ali covek stvarno izgleda kao da ima neki blazi poremecaj...Ubiću se od Bože![]()
Pa to ti kažem. Šta je bilo sa Vladaninom porukom?Snazne i duboke poruke ce proci, ali prosto ne kada mi sa Balkana to saljemo. Ili moramo genijalno da ih upakujemo (Konstru zapadnjaci i dalje dozivljavaju kao joke act). Ali zato umiremo u snaznim i dubokim porukama Ukrajine i Izraela, pa cak je i Joost prodao pricu o dubini pesme za jedan od najvecih joke actova godinama unazad, samo zato sto dolazi iz Holandije.
Naravno da tekst treba da ima poruku. To je vrlo važno, ali meni je lično žao Nine Žižić zato što ona ima materijal za eksploziju na sceni, a dolazi sa mlakom pričom i verovatno će biti oduvana od strane npr. Milene Vučić koja dolazi sa pesmom "Škorpija" i ima Atelje Trag iza sebe. Brze pesme više odgovaraju mom ukusu, što ne znači da je balada loša stvar, samo što mene lično uvek više radi i privuče neki atraktivan nastup kao Fuego, ili SloMo, ili Shady Lady, Dum Tek Tek...Ako pesma nosi neku poruku, ne znači i da je loša. Ne treba generalizovati. Ne bi trebalo da akcenat bude na širenju poruke, a da nema upečatljive melodije i sl, ali u suštini, poželjnije je da tekst ima nekog smisla nego da bude "tralala lala, hokus seo na pokus, od Indije pa do Triglava, baš su mi lepe cipele".
Potražiću tvoju pomoćMozda treba da usvojis znanja i vjestine koje ce ti donjeti razumjevanje snaznih i dubokih poruka
Ne znam kako se to radi, sada ću da istražim.Kako možemo znati da li neko dolazi sa mlakom pričom, ako pesma nije ni izašla? Može samo da se govori o individualnim očekivanjima i pretpostavkama.
@b.ocacho Postoji opcija višestrukog citiranja, tj. gledaj da odradiš to u jednom, a ne više uzastopnih postova.
Da, to su moja očekivanja i pretpostavke slažem se. Možda se desi neko iznenađenje kao što je bila Tamara Todevska, ali ja lično nikada više tu pesmu nisam poslušao, bez obzira što je bila prva po oceni žirija na ESC, tako da govorim samo o svom ukusu.Kako možemo znati da li neko dolazi sa mlakom pričom, ako pesma nije ni izašla? Može samo da se govori o individualnim očekivanjima i pretpostavkama.
@b.ocacho Postoji opcija višestrukog citiranja, tj. gledaj da odradiš to u jednom, a ne više uzastopnih postova.