me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Dramaaah

Doduše, Alibabić bi trebalo da ćuti, jer je posle D Mol blamiranja izgubio pravo da komentariše druge (ako je uopšte ikada i mogao da daje stručna zapažanja).

Je li njemu krivo što nije prošao konkurs pa sada ima teoriju da su Bobanu namjerno zabranili da učestvuje ili?

Možda su njega diskvalifikovali zato što je objavio imena autora.
Da, Ćemo je iz Pljevalja. Možda su mu poslali poziv a nije prošao konkurs, a verovatnije je da se ne mirišu privatno

Malo jest ćudno da je Boban koji je onoliko pričao da želi na ESC odustao u minut do 12.Sada da li su stvarno privatni razlozi ili je vidio da ga organizarori ne žele na ESC.

Jesu li njih dvojica beše zajedno bili na farmi? Možda od tad vuku neki sukob koji do sad nisu ispeglali

Mislite li stvarno da se povukao na nagovor? 🤔 Ja koliko znam Boban je u poprilično dobrim odnosima sa Alibabićem, možda ga je neki kompozitor od učesnika nagovorio da se povuče...

Meni onaj odgovor na nečiji komentar na instagramu kako glasa i žiri i da taj ne bude siguran u njegovu pobjedu liči da ga ne žele.

Jesu li njih dvojica beše zajedno bili na farmi? Možda od tad vuku neki sukob koji do sad nisu ispeglali

Bili su zajedno u Farmi 4.

Last edited:
Meni onaj odgovor na nečiji komentar na instagramu kako glasa i žiri i da taj ne bude siguran u njegovu pobjedu liči da ga ne žele.

Bili su zajedno u Farmi 4.
Pa da, verovatno neraščišćeni privatni odnosi. Ne znam zašto bi prošao tamo neki nebitan klinac ili klinka, a ne Ćemo. Ipak svi znamo ko je on i verujem da je poslao pristojnu pesmu, šta god mislili mi o njemu ovako...

Na papiru ovaj popis učesnika stvarno djeluje dobro, ali ne znam baš kako će to biti u praksi. Milenu sam godinama priželjkivao i definitivno kasni barem 10 godina što se odlaska na ESC tiče, tako da stvarno ne znam koliko može biti konkurentna. Isto vrijedi i za Bobana, mada vidim da se povukao. Možda najviše na temelju autora očekujem od Nine Žižić, a šteta što se nije Emel prijavio.

Ne znam je li neko kačio, ali bio sam odsutan sa Foruma: Gostovanje Katarine Bogićević na Blic TV. Ovde je mislim samo delić intervjua; pojma nisam imao kroz šta je sve prolazila i po njenim rečima se izborila sa anksioznošću. Baš sam se pronašao u njenim rečima i ispovest, naročito u delu kad niko ne razume stanje depresije koja može godine i decenije života da pojede. Nešto je i o pesmi pričala, ali mene je dotakla ova njena iskrena ispovest. Ovako na slepo ona je moj favorit za predstavnika CG. ❤️

Back