Stefan28
Ekspert
Nisi li ti napisao negde skoro da je Montesong pojeo PZEPesme su bulja, šta je ovo bre?
Nisi li ti napisao negde skoro da je Montesong pojeo PZEPesme su bulja, šta je ovo bre?
Apsolutno ne. Nešto si pogrešno skapirao.Nisi li ti napisao negde skoro da je Montesong pojeo PZE
Apsolutno ne. Nešto si pogrešno skapirao.
Ali ovaj deluluizam, još ni pesme nemamo.
View attachment 25683
Doduše, mene legit zanima da li će imati bolju produkciju i kadriranje kao što su najavili.
Izvredja decka samo zato sto je rekao nesto sto si ti napisao. "Tipicno pederski" si se uvredio apsolutno bez razlogaMoram priznati da ti je ovo "tipično pederski gest". Da, to sam napisao dok je još uvek Boban Rajović bio u opciji. Generalno dugo već imam potrebu da napišem da su većina ljudi ovde, čast izuzecima, frustrirane pasivne pederke koje samo vrebaju koga će da ismeju. I to je velika mana ovog foruma.
I sada će da navali njih pet čoporativno i onda ćemo malo da se ismejavamo do neke druge teme. Ovo nije prvi put da se to dešava i nije bez razloga. Ej, loviš nečiji komentar po Instagram stranici Montesonga, i onda screemshotujes i stavljaš ovde dokaze. Izvini, apsolutno je pederski i apsolutno je gubljenje vremena, počevši od mene. Idem da radim...Izvredja decka samo zato sto je rekao nesto sto si ti napisao. "Tipicno pederski" si se uvredio apsolutno bez razloga![]()
Previše daješ sebi na značaju.I sada će da navali njih pet čoporativno i onda ćemo malo da se ismejavamo do neke druge teme. Ovo nije prvi put da se to dešava i nije bez razloga. Ej, loviš nečiji komentar po Instagram stranici Montesonga, i onda screemshotujes i stavljaš ovde dokaze. Izvini, apsolutno je pederski i apsolutno je gubljenje vremena, počevši od mene. Idem da radim...