me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Isak šmeker muškarčina koji bi da kr*še
Utisak je nikakav nakon preslusanih pesama

Iskreno Isak me iznenadio, očekivao samo nešto gore i više u ex-Yu fazonu, nisam preslusšao sve pjesme još, ali za sada mislim da je on najbolji izbor.

Moram priznati da ti je ovo "tipično pederski gest". Da, to sam napisao dok je još uvek Boban Rajović bio u opciji kao podršku Montesongu. Nismo imali i nemamo i dalje novosti o PZE, i vlada neko mrtvilo tako da je to bila svetla tačka tih dana.

Last edited:
Moram priznati da ti je ovo "tipično pederski gest". Da, to sam napisao dok je još uvek Boban Rajović bio u opciji. Generalno dugo već imam potrebu da napišem da su većina ljudi ovde, čast izuzecima, frustrirane pasivne pederke koje samo vrebaju koga će da ismeju. I to je velika mana ovog foruma.
Izvredja decka samo zato sto je rekao nesto sto si ti napisao. "Tipicno pederski" si se uvredio apsolutno bez razloga 😂

Izvredja decka samo zato sto je rekao nesto sto si ti napisao. "Tipicno pederski" si se uvredio apsolutno bez razloga 😂
I sada će da navali njih pet čoporativno i onda ćemo malo da se ismejavamo do neke druge teme. Ovo nije prvi put da se to dešava i nije bez razloga. Ej, loviš nečiji komentar po Instagram stranici Montesonga, i onda screemshotujes i stavljaš ovde dokaze. Izvini, apsolutno je pederski i apsolutno je gubljenje vremena, počevši od mene. Idem da radim...

I sada će da navali njih pet čoporativno i onda ćemo malo da se ismejavamo do neke druge teme. Ovo nije prvi put da se to dešava i nije bez razloga. Ej, loviš nečiji komentar po Instagram stranici Montesonga, i onda screemshotujes i stavljaš ovde dokaze. Izvini, apsolutno je pederski i apsolutno je gubljenje vremena, počevši od mene. Idem da radim...
Previše daješ sebi na značaju.

Pesme užas.
Sa Bobanom bi bar zbog dijaspore u finale prošli. A imam utisak da se povukao jer mu ipak pesma nije bila dovoljno dobra. Mada u ovoj konkurenciji...
Crnogorci su to, ego im je genetski do plafona, ne podnose da gube i da je neko bolji od njih.

Milena Vučić podbacila. Ono ne bi bilo konkurentno ni na festivalu San Marina.

Isak bezveze. Ne znam da li je to zato što me on kao pojava toliko iritira, ili nešto drugo, ali pesma bezveze.

Nina Žižić ima takvu glaščinu, od koje se bukvalno čovek naježi. Šteta što pesma nije malo bolja.

Sve u svemu, ispadaju u pf obrni okreni. Jakoo loše.

Meni najbolja Nina Žižić, nakon nje Tamara Živković, ali i jednoj i drugoj pesmi nešto ozbiljno fali. Atelje Trag ozbiljno razočarao sa pesmom Milene Vučić. Kejtina pesma kao siromašna sestra bliznakinja In Too Deep.
Leontina sve gora i gora, kakva je bre ono pesma što je uvalila Isaku, kao za Sunčane Skale 1995.

Back