Offtopic

Pošalješ lojalne huligane da ciljano skidaju i gaze državnu zastavu i onda taj momenat iskoristiš da prikažeš kako su ovo zapravo nasilni antisrpski protesti koji nemaju veze sa revoltom zbog tragedije na žel. stanici. Vučić vrlo dobro baratama izvrtanjem narativa (SRS škola) i zna na šta se loži njegova maloumna publika. A i ovi demonstranti što dovoze cisternu go*ana na 50 m od mesta gde su poginuli ljudi - pa, molim vas, u kom univerzumu je to normalan rezon, kakvu god simboliku da ima? Krajnje idiotski i ispod svakog nivoa.

Možda malo nade daje to što je primetno da se unervozio, jer gotovo da nema nedelje da neko ne ispi*di i izađe na ulicu, bilo da je u pitanju rudnik litijuma ili ispaljivanje prosvetara za zarade.

A tek ga čeka protest u BG-u oko ovoga koliko sam skapirao. Jadan čovek!

Za dva dana je protest ovde.

Možda se ponove protesti u većim gradovima u Srbiji to ne znam ali sigurno je za dva dana protest ovde.

Ne mogu da zamislim kakav će haos ovde da nastane ako su onakov ruglo priredili u Novom Sadu.

Tako je, više protesta u isto vreme na više mesta... ono što mi je drago da vidim i čujem je da na proteste polako izlaze i ljudi koji nisu samo u opoziciji i ne glasaju za istu, nisu politički opredeljeni, do sada bukvalno zaspali i zamrznuti da bilo šta učine ali sva ova dešavanja ih polako zabrinjavaju, bude i teraju da shvate da ako nešto ne preduzmu da će stvari postati samo još gore... odn. običnim ljudima je do*izdelo i mislim da je vlast i te kako toga svesna i da ih to plaši... Stolica im se ljulja, a ljuljaće se još više...!

Ma izvinite, da li se meni čini ili je RTS pustio samo Vučićevu izjavu i huligane? Ni jedan jedini kadar mase koja se skupila???

Price o vandalizmu su klasican modus operandi ove vlasti i muka mi je od njih, pogotovo zato sto ti koji unistavaju imovinu su mahom poslati od same vlasti (na prethodnim protestima mnogi su identifikovani i redovno se pojavljuju isti ljudi sa ciljem da kompromituju svaki protest).

Drugim recima, sustina se ne menja. Da li ovi sto su nesto vandalizovali treba da odgovaraju? Da, bilo da su ubaceni elementi ili razjareni protestanti. Ali, PRVO, moraju odgovarati oni koji su krivi za nesto mnogo gore od unistenih fasada itd. Za smrt 14 ljudi. Predsednik, premijer, ministri, projektanti, apsolutno svi koji imaju dodirne tacke i koji su za ovaj projekat i sve druge garantovali, bilo pismeno, bilo kroz propagandu.

I samo tim redom, da ne izvrcemo pricu i ne padamo na ta naprednjacka zgrazavanja, pod fasadom njihove "pristojne Srbije".

A za Vucica, mogu samo da kazem. Apsolutna vlast - apsolutna odgovornost. Sve drugo je diktatura. A jeste diktatura.

Na RTS-u ladno ide Vučić koji priča o nasilnim protestima na svaka dva minuta kao na Pinku. Nisam dugo gledala tv, evo podsetnika zašto.

Ali koliko me motiviše pred svake proteste. Taman se demorališem i pomislim kako neću više, a onda nas on nazove džabalebarošima i nasilnicima i odmah znam da idem.

Srbi su idiotska nacija i to je.

Bitno je da je pobedio naš iznor na američkim izborima. Tramp je doslovno pomeo Harisovu, ovo je baš ubedljiva pobeda. A svi najavljivali neku tesnu izbornu trku. Sada verujem da će rat u Ukrajini uskoro da se završi

Zaklina Tatalovic trenutno urnise predsednicu skupstine.

I nakon standardnog gebelsovskog spinovanja, tvrdnji kako je Djilas "generalni direktor opozicije" a Solak "vlasnik te iste opozicije" (WTF), i dalje nije odgovorila na postavljeno pitanje - zasto nije otisla u Novi Sad da zapali svecu.

Bilo je na N1 direktno ukljucenje, sad se zavrsilo. Uglavnom, nije odgovorila na postavljeno pitanje, nego je zakljucak bio taj kako su gradjani Srbije sada imali prilike da vide svu bahatost Zakline Tatalovic i N1 na delu :D

Back