Offtopic

Ona je toliko jadna postala da mi je čak i žao da joj bilo kakvu uvredu uputim više, botuje radi para za album i par autobusa za Ušće, zaista jadno i tužno.
A treba još snimiti spotove za više od 15-tak pesama... trenutno ih ima samo dva... 🤣

Ne dopada mi se ideja performansa sa crvenom farbom. Ako će da uništavaju javnu imovinu kao u Beogradu, prosipaju je, žvrljaju grafite, time apsolutno ništa neće postići, osim što će naneti štetu i stvoriti posao radnicima čistoće.

Postoje i drugi načini da se ukaže na "krvave ruke" ako je to cilj.

Ma samo demonstracije.
Ako Beograd, grad koji je vlasti najbitniji, sa mirnim protestima prošle godine u pritom REKORDNOM broju, ništa nije postigao, Novi Sad tek neće.

Od večerašnjih protesta ne očekujem apsolutno ništa, nažalost.

Ne mogu da podržim ovaj vandalizam u NS. Razumem i tugu i bes, ali ovo kao da rade ljudi iz dosade. Užas.

Na svim protestima je isti mehanizam - ubacuju svoje huligane sa instrukcijama ne bi li obesmislili proteste i onda apsolutno svaka osoba koja je izasla automatski postaje nasilnik, pijandura, kreten........uvek je napad na drzavu i despota licno itd itd......

Vec vidjen scenario.

Svakako uništavanje grada sa bilo koje strane je užasno. I te divljake koji su ubačeni da bi pravili nerede, i ove koji su bacali crvenu farbu gde stignu, kao da je to njihova lična imovina, treba da sankcionišu. Pa i ono sa fekalijama suštinski nije od pomoći. Umesto da se izrazi figurativno i bez uništavanja, gledamo sasvim neke druge prizore koji nisu dobrodošli.

Ja zaista ne znam ni koje je rešenje. Godinama se vrtimo u krug.
Videli smo da nije do brojnosti protesta, obzirom da nisu marili prošle godine za beogradske proteste koji su bili tri puta veći od novosadskog.

Šta nam vredi da raspisuje ponovne izbore koje pokrade?
Neka vrsta pritiska mora da postoji jer mirnim putem smo pokušali i nikada nismo dobili odgovore na brojna pitanja koja se tiču predugačke liste njihovih zločina.

Upravo to, a vrhovni ludak fino žonglira između levičarke i desničarske politike i niko mu ništa ne može.

I sutra će oni majmuni da izadju i da pričaju o tome kako su se demonstranti ponašali kao vandali, a zapravo su to njihovi ljudi koji su poslati po zadatku. Toliko policajaca je poslato iz Beograda za Novi Sad, a niko ih ne hapsi, jer ovo jeste za hapšenje, ali da, ovo su njihovi ljudi koji ni za ovo neće odgovarati.
Novi Sad je večeras jasno i glasno rekao šta ima! BRAVO!!! ❤️

Eno Vučić stigao u Novi Sad u prostorije SNS-a, pa se okupile njegove pristalice i skandiraju mu, Aco Srbine, tapšu. Kaže mora da se borimo za pristojnu Srbiju, da ne budemo kao ovi večeras, i da će svi koji su napadali policajce odgovarati. Sad će biti prebrojavanja, kojih je više...

Ovo je sve pretužno. Jedan beskućnik je poginuo (šurak nam je javio), niko ne priča o tome. Policija u civilu navodno ide i hapsi narod a ove huligane apsolutno niko ne zaustavlja. Vučić se odjednom pojavljuje u gradu i niko sem njegovih pristalica ne može da mu priđe.

Izazvaće građanski rat kako je krenuo.

Back