Ma to je meni jasno, da često vlast ubacuje te izgrednike na proteste, to ni ne dovodim u pitanje. Samo uočavam da se kod ljudi selektivno bira kada je u redu uništavati, a kada nije, i da je to direktno povezano sa tim iz kog je tabora i ko ga je poslao na proteste. To je meni prosto tužno i zašta bismo trebali da imamo bolju svest. Čak ovde nije ni pitanje čija su dela lošija pa da merimo (ok, jasno je da su te maskirane osobe veći problem), već da budemo protiv svega lošeg, naročito stvari koje se svesno sprovode tako da najviše nanesu štetu onome kome nije namenjeno.
Kao što rekoh, mogu donekle da razumem kada se desi nešto u naletu emocija, besa itd, kao što nekad biva i tokom revolucija, pa je teško zamisliti da dođe do željene promene vlasti, zakona, čega god, bez neke štete na imovini, ali kada se nešto naziva mirnim protestom, a danima unapred se pozivaju ljudi da uništavaju svoj grad, jer misle da je to lepo figurativno izražavanje, ja to ne mogu da dočekam sa odobravanjem. I kao što rekoh, mislim da to uopšte ne deluje na aktuelnu vlast, pa je uzaludno. Pre mislim da je bitnija masovnost, nego takve akcije. A kada kažem masovnost, nažalost, uzimajući u obzir da vlast po pravilu umanjuje broj ljudi na protestima, mislim da za neke krupne promene treba par stotina hiljada ljudi a ne 20 ili 50 hiljada, što nije zanemarljiv broj, ali očigledno nedovoljan.