Meni nikad nije dosadno jer imam 1000 zanimanja i interesovanja ali kad bi poređao redom, to bi bilo...
1. Muzika (slušalice su mi stalno u ušima, počeo sam da pišem tekstove, da prevodim strane pesme ali da rekonstruišem tekstove na Srpski tako da se rimuje sve, volim Evroviziju, pratim skoro sve muzičke formate kod nas u Srbiji, u osnovnoj sam išao na hor, u nižu muzičku gde sam učio da sviram violinu, znao sam da pevam ali posle mutacije i ulaska u pubertet je to otišlo niz vodu jer nisam aktivno vežbao)
2. Geografija, turizam, administracija (geografiju sam voleo još od osnovne, uvek sam imao 5 i išao na takmičenja, u 7. razredu sam bio na republičkom, turizam sam želeo da studiram, pratim turističke emisije koje promovišu Srbiju- na Balkan Trip, volim informativne emisije, volim prirodu, promociju Srbije- bio sam administrator jedne stranice na insta koja se bavila time, dosta se bavim kreiranjem- napravio sam sopstvenu administraciju Srbije, kreirao grbove i zastave, uređivao sam Wiki jedno vreme..)
3. Kvizovi (objasnio sam u prethodnom komentaru)
4. Moja medicina (objasnio još ranije)
5. Sport (trenirao odbojku 4 godine i džudo 3 godine- oba prestao na inicijativu roditelja jer sam 4 puta lomio ruku i oba sporta su odgovorna za 2 ili 3 od 4 ta preloma, i dan danas pratim sport a najviše odbojku, tenis, vaterpolo, košarku, fudbal i atletiku malo manje a od džudoa sam se nekako distancirao kao i od svih borilačkih sportova)...