Televizija

Ja volim kvizive, pratim ih na televiziji (to mi je treća ljubav posle muzike i turističko- informativno- edukativnih emisija) ali i igram igre u obliku kvizova ili koje sadrže kvizove u sebi na svom telefonu: ad baloo, triviador, monopol, general knowledge... nekad sam igrao milioner i slagalicu ali su počeli da varaju u te dve...

Ja volim kvizive, pratim ih na televiziji (to mi je treća ljubav posle muzike i turističko- informativno- edukativnih emisija) ali i igram igre u obliku kvizova ili koje sadrže kvizove u sebi na svom telefonu: ad baloo, triviador, monopol, general knowledge... nekad sam igrao milioner i slagalicu ali su počeli da varaju u te dve...

Varaju i protiv mene u slagalici ali ako ti igraš fer onda će ti sistem davati samo fer igrače. Imaš par varalica tu i tamo, prijaviš ih i to je to. Ja uglavnom igram prijateljske i tako znaš da je sve fer.

Imam i ja takve aplikacije na telefonu. Volim kvizove jako.

Meni nikad nije dosadno jer imam 1000 zanimanja i interesovanja ali kad bi poređao redom, to bi bilo...
1. Muzika (slušalice su mi stalno u ušima, počeo sam da pišem tekstove, da prevodim strane pesme ali da rekonstruišem tekstove na Srpski tako da se rimuje sve, volim Evroviziju, pratim skoro sve muzičke formate kod nas u Srbiji, u osnovnoj sam išao na hor, u nižu muzičku gde sam učio da sviram violinu, znao sam da pevam ali posle mutacije i ulaska u pubertet je to otišlo niz vodu jer nisam aktivno vežbao)
2. Geografija, turizam, administracija (geografiju sam voleo još od osnovne, uvek sam imao 5 i išao na takmičenja, u 7. razredu sam bio na republičkom, turizam sam želeo da studiram, pratim turističke emisije koje promovišu Srbiju- na Balkan Trip, volim informativne emisije, volim prirodu, promociju Srbije- bio sam administrator jedne stranice na insta koja se bavila time, dosta se bavim kreiranjem- napravio sam sopstvenu administraciju Srbije, kreirao grbove i zastave, uređivao sam Wiki jedno vreme..)
3. Kvizovi (objasnio sam u prethodnom komentaru)
4. Moja medicina (objasnio još ranije)
5. Sport (trenirao odbojku 4 godine i džudo 3 godine- oba prestao na inicijativu roditelja jer sam 4 puta lomio ruku i oba sporta su odgovorna za 2 ili 3 od 4 ta preloma, i dan danas pratim sport a najviše odbojku, tenis, vaterpolo, košarku, fudbal i atletiku malo manje a od džudoa sam se nekako distancirao kao i od svih borilačkih sportova)...

Devojka ima odličnu energiju i divan glas, ali kad joj daju pesme poput ovih Sanjinih koje su provučene kroz 100 filtera, autotune itd naravno da to ne zvuči kako treba jer su jako teške za izvođenje uživo, stvarno šteta što su tako ograničeni s pesmama.

Devojka ima odličnu energiju i divan glas, ali kad joj daju pesme poput ovih Sanjinih koje su provučene kroz 100 filtera, autotune itd naravno da to ne zvuči kako treba jer su jako teške za izvođenje uživo, stvarno šteta što su tako ograničeni s pesmama.
Zasluženo prva na tabeli... ali ono slabije nego prošle godine, niko mi nije za sada ono wow, ali nisu ni mnogo loši....

Pavle mi dosadan, a Lana antipatična nekako.

Kseniya favorit za sad, a možda bih Izdvojio i Stefana i Bojanu i to je to

Prošlu sezonu IDJ-a sam baš pratio i voleo, ovu verovatno neću gledati. Bacio sam pogled na nastupe i ono je ispod svakog nivoa, tragikomično. Poslušaću nove pesme kada im budu dali i to je to.

Ovim nastupom me je skroz kupila i prerasta mi u favorita. Možda nije najbolji vokal među takmičarima, ali ima emociju i taj neki X faktor, pritom devojčica ima svega 16 godina

Ovim nastupom me je skroz kupila i prerasta mi u favorita. Možda nije najbolji vokal među takmičarima, ali ima emociju i taj neki X faktor, pritom devojčica ima svega 16 godina
Prelepa mi je, kao mlada Nataša samo bolje peva od nje 😍

Ne znam jel neko od Vas gleda novu sezonu našeg MasterChefa? Ali konačno je ispao onaj Uroš i to je razlog za slavlje! Konačno je gledljivo sada 🥳

Baš mi je išao na onu stvar. Retko iritantna i iskompleksirsna pojava. Ovi što su ušli u top 5 su mi svi dragi, ali navijam za Stefana.

💀💀💀 I ladno su je izbacili, mrzim ovo što rade.

Kako Belmin do sad nije ispao??

Vidim da još neki prate MasterChef. Imam samo jednu želju, da ne pobedi Anja, od ostalih može bilo ko. Ne volim toliko štrebanje i kalkulisanje u kuvanju i pogađanje ukusa članova žirija, to je i Tanja prošle godine radila.

Meni su svi iz top 5 dragi, bitno samo kad je onaj sujetni Uroš ispao. On me je nervirao više od Tanje iz prošle sezone. Glavni favorit mi je ipak Stefanu. Na stranu što je harizmatična lutkica, najviše je napredovao tamo, najviše se trudi da eksperimentiše i ne igra na sigurno.

Ja najviše navijam za Anju, ali ko god da pobedi biće okej, za top5, tj top4 sad već, je ostala skroz korektna ekipa (osim možda Željane ali okej je i ona sada) 👌🏻
Kao što i Stole kaže, bitno samo da ne postoji šansa da Uroš može pobediti i sve super

Back