me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Kejtina pesma kao svaka svedska pesma sa Dore, a Nini fali malo Bonda

Ja stvarno ne znam kako je bilo ko mogao da očekuje da Montesong nadmaši bilo šta. Doslovno je u izbor ušla polovina pristiglih pesama, nije imalo tu bogzna šta da se probere. Dva - tri poznata imena ne znače ništa jer biti poznat nije garancija za dobru i konkurentnu pesmu. A pogotovo ne Boban, koji je poslednji hit snimio pre 10 godina.

Ja ne vjerujem da je sa ovim htio na Eurosong. Dobro je što se povukao, i ako bude htio opet da se prijavi neka mu Miloš Roganović napiše pjesmu.

Nisam ovo očekivao, ali meni je Isak favorit. Njegova pjesma mi je jedina koja mi se odmah na prvu svidjela i mislim da je Leontina zapravo napravila dobru stvar.

Ostajem pri tome da želim da budem uz CG, gde čak ako i najgora pesma može da ih odvede u finale - neka šalju to.
Ali takvu pesmu ne vidim.
Od ponuđenih, Isak mi je najbolji. Ne kažem da je on za esc, pesma jeste Bugarska 2022 vajb, ali to mi je jedino ostalo pamtljivo. Pesme kao što ima Kejt ne volim ni na drugim izborima, a "kvalitetne" pesme koje imaju Nina, Nemanja, Anastasija, Đurđa i Tamara me nisu kupile ni na drugo slušanje.

Pa vidi, autori su im srpski. Od tekstopisaca, do kompozitora i aranžera.
Tako da....
Bolje da se ne zalećemo u pljuvanju, ko zna šta nas čeka.
View attachment 26390
Prijave se i švedski autori na azerbejdžanski konkurs, pa to nije za poređenje sa Melfest pesmama. PZE je ipak postavio neki standard i glupo je uopšte porediti ga sa pokušajem nekakvog NF.

Meni je Milena najbolja od svih, a i od nje sam očekivao mnogo više.
Mislio sam da će Leontina Isaku uvaliti Ljubi Svog Čoveka, ali ne, dala mu je još goru pesmu.
Anastasija Koprolčec će biti pobednik iz senke.
14. mesto u polufinalu zagarantovano.

Kejt mi ima dobru pjesmu, ali morala bi imati dobar nastup na Eurosongu da bi nešto uradila, a za to oni nemaju para.

Pa biće malo blamantno kojoj god od ovih pesama da damo 12. Nina protraćen potencijal, Isak krindž, Kejt može bolje. Tamara mi je dobra, Milena je ok, ali ništa konkurentno ne vidim.

Nešto mislim da je Nina najbolji izbor.Mada i meni pjesme nisu nešto.

Back