Primetio sam da u Hrvatskoj je veca podrska za Konstraktu nego sto je bila za Miu Dimsic
Pa ono nije podrška, ono je ludovanjeDoslovno je raspametila sve, svi uvjereni da će pobijediti. Mia je nebitna, kao da nije ni išla na esc, nikog nije briga. Prošle godine je bilo drugačije, ali eto završilo je kako je završilo.
Ne prizivaj djavolaKonstra napravila trecu Jugoslaviju![]()
Apropo podrške iz Hrvatske, ja vam iskreno kažem da naš predstavnik nije imao ovakvu podršku u zadnjih (umetni neki dvoznamenkasti broj) godina kao što ima Konstrakta. Jutros otvorim IG, storyji prepuni Konstrakte, s jedne strane snimke zajedničkih gledanja i reakcija kad je Srbija prozvana (totalni delirij), do slika s pozivom na glasanje, slika i snimaka nastupa s najpozitivnijim mogućim epitetima i sl. Ja ovakvo nešto u HR kad je ESC u pitanju ne pamtim. I lani je bilo dosta hajpa zbog Hurricane, ali ni 10% ovoga sada
Jos juce obavestio o tomeKosjerina se javlja za glasanje u Konstraktinom kostimu sa PZE hahahaahhaqhqhqhqh
Apropo podrške iz Hrvatske, ja vam iskreno kažem da naš predstavnik nije imao ovakvu podršku u zadnjih (umetni neki dvoznamenkasti broj) godina kao što ima Konstrakta. Jutros otvorim IG, storyji prepuni Konstrakte, s jedne strane snimke zajedničkih gledanja i reakcija kad je Srbija prozvana (totalni delirij), do slika s pozivom na glasanje, slika i snimaka nastupa s najpozitivnijim mogućim epitetima i sl. Ja ovakvo nešto u HR kad je ESC u pitanju ne pamtim. I lani je bilo dosta hajpa zbog Hurricane, ali ni 10% ovoga sada
Tko nas zavadi?Totalna istina. Kod nas je situacija kao da nismo ni imali predstavnika ove godine. Sva svijetla su upućena na Srbiju. I to od ljudi koji i ne prate eurosong. Sinoć su gledali zbog umetnice!! A što će tek biti u finalu.