rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Primetio sam da u Hrvatskoj je veca podrska za Konstraktu nego sto je bila za Miu Dimsic

Pa ono nije podrška, ono je ludovanje 😂 Doslovno je raspametila sve, svi uvjereni da će pobijediti. Mia je nebitna, kao da nije ni išla na esc, nikog nije briga. Prošle godine je bilo drugačije, ali eto završilo je kako je završilo.

Pa ono nije podrška, ono je ludovanje 😂 Doslovno je raspametila sve, svi uvjereni da će pobijediti. Mia je nebitna, kao da nije ni išla na esc, nikog nije briga. Prošle godine je bilo drugačije, ali eto završilo je kako je završilo.

Zao mi je Mije, nekako je bila prepustena sama sebi od pocetka. Prizeljkivao sam je dugo i lep je potencijal stvarno, pogotovo ako neke njene starije pesme uzmu u obzir. Onaj nastup je sahranio sve sanse nazalost.

Konstra napravila trecu Jugoslaviju 😍

Apropo podrške iz Hrvatske, ja vam iskreno kažem da naš predstavnik nije imao ovakvu podršku u zadnjih (umetni neki dvoznamenkasti broj) godina kao što ima Konstrakta. Jutros otvorim IG, storyji prepuni Konstrakte, s jedne strane snimke zajedničkih gledanja i reakcija kad je Srbija prozvana (totalni delirij), do slika s pozivom na glasanje, slika i snimaka nastupa s najpozitivnijim mogućim epitetima i sl. Ja ovakvo nešto u HR kad je ESC u pitanju ne pamtim. I lani je bilo dosta hajpa zbog Hurricane, ali ni 10% ovoga sada

Totalna istina. Kod nas je situacija kao da nismo ni imali predstavnika ove godine. Sva svijetla su upućena na Srbiju. I to od ljudi koji i ne prate eurosong. Sinoć su gledali zbog umetnice!! A što će tek biti u finalu.

Apropo podrške iz Hrvatske, ja vam iskreno kažem da naš predstavnik nije imao ovakvu podršku u zadnjih (umetni neki dvoznamenkasti broj) godina kao što ima Konstrakta. Jutros otvorim IG, storyji prepuni Konstrakte, s jedne strane snimke zajedničkih gledanja i reakcija kad je Srbija prozvana (totalni delirij), do slika s pozivom na glasanje, slika i snimaka nastupa s najpozitivnijim mogućim epitetima i sl. Ja ovakvo nešto u HR kad je ESC u pitanju ne pamtim. I lani je bilo dosta hajpa zbog Hurricane, ali ni 10% ovoga sada
F18B4063-F2C9-4A8C-9098-04020EE9D143.webp

Za Hurricane je u Hrvatskoj i ovdje u Herc bio hajp, ali većinom samo kod ovih koji prate tu mejnstrim srpsku estradu i fanica. Nije usporedivo s ovim, jer za Konstraktom luduju svi, od onih koji slušaju Stoju do onih muzičkih snobova.

Nadam se da će Konstrakta sve ovo iskoristiti nakon ESC-a jer zaslužuje. Ide joj i na ruku jer u ovo zadnje vrijeme puno ovih mejnstrim pop-folk pjevača flopira i kao da je došlo do nekog zagušenja. Došla je kao neki dašak svježine.

Luduju svi jer je ovo nešto potpuno drugačije i autentično, a usput i jako dobro, Hurricane je još samo jedna girl grupa, ništa novo, hajpat će ih samo oni koji ih vole... ali ovo je iconic

Totalna istina. Kod nas je situacija kao da nismo ni imali predstavnika ove godine. Sva svijetla su upućena na Srbiju. I to od ljudi koji i ne prate eurosong. Sinoć su gledali zbog umetnice!! A što će tek biti u finalu.
Tko nas zavadi?

Back