Čemu ovakva prozivanja javno? Toliko nam je ova igra bitna da smo spremni da gazimo jedni po drugima javno zbog nje? Možda ću zvučiti dramatično ali to ste vi učinili vašim postovima. A ne znam, možda je baš to i bio cilj? Da se napravi drama?
Što se mene tiče lično ja ne verujem u tu priču da se poklanjaju 12stice zbog drugarstva. Prvenstveno jer ih poznajem lično i znam na koji način razmišljaju kad je fsc u pitanju. Ne kažem da prijateljstva koja postoje van foruma ne utiču na to kako glasamo. Verujem da nekada utiču. Ali jer su njih dvojica jedina dva forumaša koji imaju blizak odnos van foruma? Rekao bih da ne, a opet vidim da se samo o njima piše i to već bode oči.
Evo ja ću da uradim nešto što smatram da bi svako trebao a to je da prvo pogleda sebe. Ja poznajem puno ljudi van foruma. Da glasam po nepotizmu samo bih ređao kome ću od izdanja do izdanja da dam poene i ne znam kada bi se izređalo.
Ipak pretpostavljam da vama ovaj post apsolutno ništa neće značiti niti promeniti mišljenje ali se radi o tome da neko treba da kaže i onu drugu stranu i da kaže kako jeste. Njima da toliko znači FSC verujem da bi se samo smenjivali na vrhu jedan za drugim ako je do nameštanja.
Još jedna stvar pred kraj, svako od nas je na svoj način razvio prijateljstva. Neko se zna uživo, neko se poznaje samo preko foruma ali imaju blizak odnos i kontakt a eto sigurno postoje i oni koji ne poznaju nikoga i samo se igraju igre. E njima je verujem najlepše. Ali, da li je toliko loše poznavati nekog lično s foruma? Družiti se s njim i imati odnos van forumskog sveta? Ja mislim da ne. Mislim da postoji draž u svemu tome, samo svakako ne treba dozvoliti da to utiče na poene na kraju. A tu opet se vraćamo na ono, prvo krenimo od sebe pa tek onda gledajmo na druge. Svako je zadužen da glasa po savesti.