273.FSC - Wheel of Luck

A šta je tačno materijal, Petrova izjava?

Evo i Petar vam objavio koliko kome daje pa daje svojim drugarima, gle čuda na svetog Jovana.
Nemojte da vas toliko bole stvari, znam da vas sad izjeda nešto iznutra.

Pošto niko nikada nije izjavio da su mu pesme u finalu krš i poeni maltene poklonjeni, da.
Jbg, zadesilo se tako i sad vas svrbi. Al to ne dokazuje ništa, jedino raspiruje maštu.

Mene ne svrbi uopšte i ja zvanično izlazim iz ove drame. Da me Vax ne uzima svako malo u usta kao loš primer zbog slučaja sa Teom T. od prošle godine ne bih se ni vraćao na to što je Stefix poklanjao poene, a najveći poklon dao svom bestiju. Lako je na to odmahnuti rukom, naravno, ali ima ko će se baviti time ako bude trebalo, a to sigurno neću biti ja. :D

Jedva čekam rezultate večeras, više zbog drugih pesama nego zbog svoje doduše.

Znam da je tebi samo bitno da se drama sa tebe prebaci negde drugde. Svrbi te, jer da nije ne bi pokrenuo dramu i sad se izvlačio iz nje.

Vi slobodno do tada pogađajte ko je šta poslao, pa ćemo oko 13h ili malo kasnije otkriti 😍

Spisak finalista:

Arsenic
Bebi
cinque
Dežurni
Destry94
Djole89
dodo
Endrega
Gollum
Jasamtvojdetektiv
Killy
Leo Cezar
Margy
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pokahontas
Ro97
Stefan28
Stole
Storm
whisky
zakaya

Last edited:
palla-deserto.gif

1000040695.webp
Okejj 😴

Čemu ovakva prozivanja javno? Toliko nam je ova igra bitna da smo spremni da gazimo jedni po drugima javno zbog nje? Možda ću zvučiti dramatično ali to ste vi učinili vašim postovima. A ne znam, možda je baš to i bio cilj? Da se napravi drama?

Što se mene tiče lično ja ne verujem u tu priču da se poklanjaju 12stice zbog drugarstva. Prvenstveno jer ih poznajem lično i znam na koji način razmišljaju kad je fsc u pitanju. Ne kažem da prijateljstva koja postoje van foruma ne utiču na to kako glasamo. Verujem da nekada utiču. Ali jer su njih dvojica jedina dva forumaša koji imaju blizak odnos van foruma? Rekao bih da ne, a opet vidim da se samo o njima piše i to već bode oči.

Evo ja ću da uradim nešto što smatram da bi svako trebao a to je da prvo pogleda sebe. Ja poznajem puno ljudi van foruma. Da glasam po nepotizmu samo bih ređao kome ću od izdanja do izdanja da dam poene i ne znam kada bi se izređalo.

Ipak pretpostavljam da vama ovaj post apsolutno ništa neće značiti niti promeniti mišljenje ali se radi o tome da neko treba da kaže i onu drugu stranu i da kaže kako jeste. Njima da toliko znači FSC verujem da bi se samo smenjivali na vrhu jedan za drugim ako je do nameštanja.

Još jedna stvar pred kraj, svako od nas je na svoj način razvio prijateljstva. Neko se zna uživo, neko se poznaje samo preko foruma ali imaju blizak odnos i kontakt a eto sigurno postoje i oni koji ne poznaju nikoga i samo se igraju igre. E njima je verujem najlepše. Ali, da li je toliko loše poznavati nekog lično s foruma? Družiti se s njim i imati odnos van forumskog sveta? Ja mislim da ne. Mislim da postoji draž u svemu tome, samo svakako ne treba dozvoliti da to utiče na poene na kraju. A tu opet se vraćamo na ono, prvo krenimo od sebe pa tek onda gledajmo na druge. Svako je zadužen da glasa po savesti.

HAHAHAHAHAHAH Pa ti sledeći put organizuj FSC poput ovog ili prošlog, pa neću morati da " poklanjam " ( ! FIGURATIVNO ! ) poene, ovako kad mi neko organizuje temu gde se šalju pesme tipa " zakleo se bumbar u cvet i u med " ne može puno da očekuje. Ti bi mogao malo da oladiš, još te je tad ta 12ica pogodila da si sjebao rezultate i proglasio pogrešnog pobednika, a veruj mi, tu 12icu bih čak i tebi " poklonio " jer je to jedino što je valjalo na tvom izdanju od pesama.
Ljudi moramo da pomognemo našem drugu Petru, već 4 dana nije spavao, opteretila ga posla kojim on ne treba da se bavi.

Ja nisam nikoga javno prozvao. Petra sam samo naveo kao primer. A onda su poceli da se pecaju. A da treba i o drugima da se prica, apsolutno se slazem, neki bas mudro cute. Pa ako bi mogao da nas prosvetlis po tom pitanju, Destry, samo napred. 🙏

Ajde bar ispoštujte organizatora do kraja pa nastavite posle, bukvalno ne zanima nikoga kako ste glasali
Bukvalno 🙏🏻
I pogotovo ispoštujte pobednika jer ne zaslužuje da pobeda padne u senku!
Sve bi bilo okej i mirno da nema određene osobe koja bez razloga potpaljuje vatru, samo ignorišite i to je to.

Back