274.FSC - Čas Istorije

Nadam se većem odzivu forumaša za glasanje.
Da ne bude posle pola foruma dobije podsetnik za glasanje.
Inače zanimljivo je da nemaju još sve pesme poene.

Ja uvek glasam poslednjeg dana, da bih preslusala vise puta pesme.

Ovo spandjavanje sa sudinicom ima da se razjasni i razglasi.

Bravo NSTS na dosadasnjoj organizaciji. Tek sad sam pogledao kako je izgledalo na predstavljanju pesama. Hteo sam da napisem da je mana sto ne pise iz koje su drzave pesme, a kada sam bolje video, prikazana je mapa sto mi se bas dopada. (y) Na osnovu rekapitulacije, mislim da ce mi ovo biti bas odlicno izdanje. Trenutno preslusavam pesme i kako mi se cini bice mi i jedino preslusavanje. Eventualno jos sutra poslusam, ali petak nikako.

Kladionica mi je pun pogodak. Volim da se kladim, ali ovaj put cu verovatno propustiti ukoliko ne preslusam i suprotno pf-e. Rekacije na moju pesmu je sarenoliko, ali moram da naglasim da je moja pesma po prvi put zelena kod jasamtvojdetektiv (cini mi se da jeste), a mislio sam da se to nece dogoditi za ovu godinu.

I da. Drago mi je videti stara lica koja nisu ucestvovala neko vreme. :giggle:

Ja glasao, a jedna pesma mi se u međuvremenu malo (više) izdigla u odnosu na druge, pa sam joj dodelio 12p.

Komentari za moj predlog kako-tako, mada mi je dvoje forumaša sa kojima se ne bodujem često neočekivano ''ozelenilo'' pesmu.

Očekujem vaše glasove, skoro pola forumaša tek treba da pošalje glasove.
Šaljem podsetnike uskoro.
Nije zabranjeno da se kladite, da vidimo koliko dobro poznajete FSC.

Pa iskreno očekujem finale na ovom izdanju, smatram da imam bolju pjesmu od mnogih u mom polufinalu.

Pa iskreno očekujem finale na ovom izdanju, smatram da imam bolju pjesmu od mnogih u mom polufinalu.
Ne ide to tako 😌

sassy.gif

Back