Evo sad joj dali 2.5 od 5 za vokale. Najviše dobile balade poput Poljske i UK. S obzirom da ICS i nije neka grandiozna numera u vokalnom smislu, ovo je super.This has always been a very tough one to predict. Even now that it has survived the semi final, and is clearly picking up momentum with the wider audience, I am still not sure whether juries will consider this serious and high class, or eccentric and niche.
Vocal performance tonight was as good as it has always been. Konstrakta comes across like a solid theatre performer, in charge of her performance and her voice at the same time.
Može Chanel da se popne, a mi da prestignemo Italiju, najbolja opcija!Sutra, Boze zdravlja, prelazimo i Chanel.
Može Chanel da se popne, a mi da prestignemo Italiju, najbolja opcija!![]()
Bolje da nastave da se prenemazu, nego sto pljuju druge. Pehar moze vrlo lako da sklizne iz ruke, nek nastave da drame po Torinu.Da sam ispred OGAE Srbije poslao bih protesnu notu OGAE Ukrajine.
Tako nas ishejtovali večeras u lajvu na žiri probi da me je sramota njihove sramote! Idioti, blago rečeno ! Dabogda bili zadnji sutra iza Nemačke !!!
P.S. Znači odvratni su!![]()