rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Gledam sad ove ocene na ESCDaily, sve izocenjivali samo Konstraktu nisu, kažu "nemaju pojma kako će proći kod žirija: kao visoka umetnost ili kao ekscentrični nastup".
This has always been a very tough one to predict. Even now that it has survived the semi final, and is clearly picking up momentum with the wider audience, I am still not sure whether juries will consider this serious and high class, or eccentric and niche.

Vocal performance tonight was as good as it has always been. Konstrakta comes across like a solid theatre performer, in charge of her performance and her voice at the same time.
Evo sad joj dali 2.5 od 5 za vokale. Najviše dobile balade poput Poljske i UK. S obzirom da ICS i nije neka grandiozna numera u vokalnom smislu, ovo je super.

Ovi sto tvrde da nema sanse da se Spanija predje, sigurno im se spanska pesma vise svidja nego nasa. Hahha salim se i slazem se da je top 10 odlican uspeh, za pocetak. Treba gradacijski da gradimo dobar rezulat, kao Italijani. Prosle godine 15. mesto, sada top 10 , sledece mozda top 3 i tako :)

Da sam ispred OGAE Srbije poslao bih protesnu notu OGAE Ukrajine. 😂
Tako nas ishejtovali večeras u lajvu na žiri probi da me je sramota njihove sramote! Idioti, blago rečeno ! Dabogda bili zadnji sutra iza Nemačke !!! 😂😂😂
P.S. Znači odvratni su! 🤢

Pobeda UK bi ustvari bila idealna šansa za one koji bi da potencijalno plasiraju svetski hit 2023. Najveće evropsko muzičko tržište.

Konstrakta sa In Corpore Sano je za Torino 2022 bukvalno ono što je Poli Genova sa If love was a crime bila za Stokholm 2016,a ,,Umetnica mora Biti zdrava,biti zdrava" je za Torino 2022 isto ono što je ,,O daj mi ljubovta,they will never break as down" bila za Stokholm 2016.Isti ogromni hajp,ista ogromna medijska pažnja,cela arena glasno navijala,svi mediji u dotičnoj zemlji(Srbiji odnosno Bugarskoj),pišu samo o njoj,sve je kod te dve pesme ista reakcija!Nema nikakve razlike,poređenje je 100% tačno!

Da sam ispred OGAE Srbije poslao bih protesnu notu OGAE Ukrajine. 😂
Tako nas ishejtovali večeras u lajvu na žiri probi da me je sramota njihove sramote! Idioti, blago rečeno ! Dabogda bili zadnji sutra iza Nemačke !!! 😂😂😂
P.S. Znači odvratni su! 🤢
Bolje da nastave da se prenemazu, nego sto pljuju druge. Pehar moze vrlo lako da sklizne iz ruke, nek nastave da drame po Torinu.

Back