Svima pričajte u svojoj okolini, ja to radim. Jedini način.Ali meni nije jasno zašto njega niko ne pita sa N1 (realno jedino) zašto ne kaže ljudima da u Beogradu nije pravi Expo vec onaj spejicalizovani![]()
Ljudima se ovo predstavlja namerno kao da kod nas dolazi World Expo, što nije istina.
Kako ne znaju kad se uvek hvalimo štandovima na World Expo?Većina ljudi ni ne zna šta je uopšte Expo, a ne razlike između tri tipa (World, specijalizovani i iz oblasti hortikulture), pa i da im kažeš nije ovo, nego ono, koja bi im bila upotrebna vrednost te informacije?
Pa to je državni projekat pre svega. I auto-put kada se pravi negde daleko od Beograda, plaća se iz državnog budžeta, čak iako mnogi Beograđani možda neće njim nikad proći. Ipak, novac za Expo i nije samo iz republičkog, već i iz gradskog budžeta.Trebalo je da se organizuje iz budžeta grada Beograda, mi iz Srbija - ostalo nemamo nikakve veze s tim, niti dobiti.
Dobro je.Ipak, novac za Expo i nije samo iz republičkog, već i iz gradskog budžeta.
Pre neki dan bila baš vest kako beogradski komunalci "Beli" neće primiti drugi deo plate i da im Šapić rekao da nema para jer su dali za Expo...Dobro je.
Ja sam bila dosad na dva Expo-a, bila sam na onom u Milanu posvecenom ishrani. Nas stand je bio mali, skroman i vrlo nekreativan. Standovi ekonomskih sila su izgledali dva veka ispred, ali je bilo malih zemalja koje su napravile genijalne moderne, smislene ekspozicije. Expo Milano je nama otpisao dug od 500 000 eura zbog poplava te godine. Jedini event koji je privukao ogromnu paznju je bio koncert Gorana Bregovica. A nas stand je izgledao ovakoKako ne znaju kad se uvek hvalimo štandovima na World Expo?Predsednik Republike Srbije naročito. I ko zna za to kad čuje "Stiže EXPO kod nas" valjda bi očekivao prvo taj glavni događaj, a ne neke specijalizovane izložbe. Nemoguće da se opozicioni mediji ubiše da objasne razliku ako nikog ne interesuje.
Kul nisam znao da je bio toliko popularan, šteta što je sad nebitan kanal. A ovi momci su pravi sinonim za krindž iako tad ta reč nije ni postojala.![]()