Pipi
Ekspert
Ma zalutali, promasili temu. Sa druge strane bilo je genijalnih realizacija, npr. paviljom UAE gde kad udjes nadjes se u pustinji, okolo su ekrani 3d, nadjes se u pescanoj oluji, iznad tebe je zvezdano nebo. Osecas toplotne promene iz toplog (bukvalno prenesena temperatura pustinje) u hladno kad padne vece; Austrijanci su bukvalno napravili pravu sumu gde se temperatura vidno spustila zbog kiseonika od drveca, u top 10 bili paviljoni Maroka i Angole (!!) a Japan neprevazidjen, dobili su nagradu za najbolji paviljon.
Svi su se utrkivali ko ce da ponudi bolju hranu, a iznenadili su me Poljaci koji su isli okolo in otvorenom vozilu i delili tone svezih jagoda najukusnijih na svetu. Mislim da su dolazile avionom mozda dnevno?
Volela bih da vidim Expo u Osaki. Ovo je bio paviljon Japana
Inace na svim Expo najgora stvar je sto da bi usao u dobre paviljone moras da cekas satima, na neke cak 5 sati ako hoces da ih vidis. Redovi su straobalni.
Svi su se utrkivali ko ce da ponudi bolju hranu, a iznenadili su me Poljaci koji su isli okolo in otvorenom vozilu i delili tone svezih jagoda najukusnijih na svetu. Mislim da su dolazile avionom mozda dnevno?
Volela bih da vidim Expo u Osaki. Ovo je bio paviljon Japana
Inace na svim Expo najgora stvar je sto da bi usao u dobre paviljone moras da cekas satima, na neke cak 5 sati ako hoces da ih vidis. Redovi su straobalni.
Last edited: