Offtopic

YT bi stvarno mogao malo da uloži u taj Recap kad već žele da ga imaju. Spotify je ove godine izgledao kao nikad bolje, animacije kao u nekoj emisiji...

Ja jos nikakav Spotify Wrapped nemam, a sad gledam da mi nije ni sitglo obavestenje na mejl kad ga izbacuju!?

draganamirkovic-dragana.gif

Srbija će opet ostati bez otvaranja Klastera 3 i to evo već 4x za redom, a 3 godine za redom zvanično bez ikakvog napretka što se EU tiče.
Mada ako ćemo iskreno, kad samo pogledamo naše medije, jasno je da nama treba dobro čišćenje od jedno najmanje 10 godina i da se vlast sutra promeni, ako želimo da budemo približno nekoj članici EU.

Srbija će opet ostati bez otvaranja Klastera 3 i to evo već 4x za redom, a 3 godine za redom zvanično bez ikakvog napretka što se EU tiče.
Mada ako ćemo iskreno, kad samo pogledamo naše medije, jasno je da nama treba dobro čišćenje od jedno najmanje 10 godina i da se vlast sutra promeni, ako želimo da budemo približno nekoj članici EU.
Pa ja mislim kad bismo priznali Kosovo da bismo dobili sut kartu. Da nas dijalog sa Pristinom jedino i drzi u statusu kandidata. Zato se i ne cimaju mnogo oko demoktarije u Srbiji.

Back