274.FSC - Čas Istorije

Meni si ti postala sinonim za FSC pesme na nemačkom. Je l' govoriš nemački ili ti je samo gotivan?

Zanimljivo, ovo mi je prvi put neko napisao. :D Učila sam ga pre nekog vremena, a sad dosta se i pozaboravljalo, ali šta znam, možda bih se i snašla kad bih baš morala da pričam.

Inače se naknadno setih da sam zaboravila još jednu pesmu koju sam slala, tako da mi je odnos četiri ispadanja (sa slabim rezultatima, mislim da su sve bile 18. i niže u polufinalima) i jedan prolazak (TOP10 u finalu).

Sređen spisak pesama, sve je tu zaključno sa polufinalnim rezultatima tekućeg izdanja. :)

Ma ovo je nečuveno! Dunjicu ste mi izbacili misleći da sam je ja poslao 100% zmije jedne!
Ispalo mi je čak 7 pesama kojima sam dao poene u pf.

Glasao, fino je finale, ali mi ipak fali po par pesama iz oba polufinala.

Napokon u finalu, nakon par izdanja "zamalo u finale". :D
Pohvale NSTS na interesantnom prikazu rezultata i na banerima. (y)
Zao mi je nekih pesama koji nisu u finalu kao sto su:
1. pf
15. Cleo - Na pół (Miki) 45p
16. MNISHEK - Пісня Мавки (Veronika) 45p od mene 12p
17. JO feat. Cabron - Cu inima (MilanB) 40p
22. Natalia Barbu - Suflet gol (Vax'ildan) 23p

2. pf
14. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" (Filhy) 46p od mene 12p
15. Ana Bekuta - Imam jedan zivot (Gollum) 46p
16. Neda Ukraden - Nisam ti ja bilo tko (Nemanja97) 44p
19. Jelena Kostov - 1005 (EvroBosna) 36p

Glasali, tačno 10 pesama za poene. Izdanje i nije toliko po mom ukusu što se tiče pesama, ali ima dovoljno da se probere za poene da se ne osećamo da smo ikome poklonili ili uskratili.

I Bebzylendy su glasaly, jeleny hodajy po dvorištyyyy.

paris-hilton-party-gif.gif

Glasovi su kovertirani.

14 pesama je zasluzilo bodove ali, uz dosta muke, na kraju sam uspeo da svedem izbor na 10. Sitnice su odlucivale.

Srecno svima jos jednom!

Za nekoliko minuta kreće i finalno slušanje i ocenjivanje pesama. Novoimenovana šefica delegacije Boksilenda Džuli Hil želi dobrodošlicu članovima
irija. Njen ljubazni suprug je, naravno, uvek tu da podrži sve njene aktivonosti. :giggle:

GKOU6hpXAAA0p2E.webp

Back