me Crna Gora 2025: Nina Žižić - Dobrodošli

Pa iskreno ako će već neko da ide treba da onda ide drugo mjesto, iako je Baryak po mom mišljenju bolja opcija, ali...

Kako to mislis znacajno vise glasova a svi dobili izmedju 100 i 400-500 glasova SMS glasova haha..

Svakako su i Baryak i Nina bolji izbor, tako da im se još i posrećilo, mada mislim da je ovde pao dogovor da se oni "samovoljno" povuku nakon što su skapirali da ih EBU ne bi odbio. Kao da Alibaba sve vreme čita forum i prati šta da radi na osnovu onoga što mi pišemo. :D Provaljen je odmah bio što se uhvatio za tih 5 sekundi snimka nakon što je video kakve su reakcije fanova generalno, pa kad smo ovde, a verovatno i na stranim forumima pisali da će ih EBU pustiti oni magično samovoljno odustaju. Teško je kad želiš da imaš festival, a da ide tvoj izbor na ESC...​

Znači vjerojatno scenarij Nina ruku pod ruku s Laurom i Omarom kao dvostruka ESC učesnica bez finala lol

Ma meni je sve sada bezveze. Mislim Ninina pjesma vjerovatno ima bolje šanse, ali nisam nikad osjećao hajp oko njene pjesme, a sad kad će ići na Eurosong kao drugoplasirana jednostavno nije to to. Svejedno mi je ako prođu ili ne prođu u finale, ovisno o konkurenciji.

Malo se preteruje ovde lol

Da nije došlo do ovoga većinu vas do kraja sezone ne bi bilo ni briga za NeoneoN. Razumem da smatrate da je nepravedno, ali opet malo preterujete, isforsirana pljuvačina po Nini nema smisla, nije ona ništa kriva pobogu

Teško je predvidjeti kako će pjesma proći, meni vuče na Poljsku 2020 za koju ne znamo kako bi završila. Borderline qualifier u najboljem slučaju iako mislim da bi bila skroz nebitna u polufinalu.

Naravno ako je već i bend rekao da želi svu sreću onome ko ode ne treba ni Ninu kriviti ako prihvati poziv kada je već konsenzus da učestvuju, a ona je bila druga. Mada, da se ovo u Ukrajini desilo bio bi haos i samo bi se povukli, samo što ovdje niko nije ni gledao Montesong pa nikog u CG nije ni briga...

Last edited:
Svakako kada budu izasle ostale pesme drugih zemalja, crnogorska pesma ce svakako biti nebitna, sta god poslali.

Back