rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Sabotaža. Ako su već bili tako pametni da izaberu "pravi" trenutak kada da izbace ovaj video onda neka budu pametni i glasaju masovno za Srbiju da poprave štetu.

Za sada je 1:1 između Srbije i Ukrajine
2004. Ukraina prva, reći ću Srbija, druga
2007. Srbija prva, Ukraijina druga

Umetnik je svoje rekao

Danijel Alibabic
·
Po mom misljenju Srbija je apsolutni pobjednik u svakom smislu i vjerujem da politicka situacija nece uticati na bilo koga jer ovo je muzicki festival. Ukoliko Ukraina pobijedi, kako predvidjaju kladionice, to nece biti dobro ni za muziku a ni za same izvodjace, jer koliko god da su dobri i da vjeruju u sebe uvijek ce ostati enigma da li su pobijedili iz sazaljenja, a ne znam ko bi se takvim pobjedama radovao. Ono sto je sigurno, Ukraina ne bi bila ni u top 10 da nije situacija kakva je trenutno.
Konstrakta, DO POBJEDE! 👏🏼👏🏼👏🏼

Zbog ove poruke....oprastam ruznu proslost :LOL:

Vidim da im je Moldavija na prvom mestu... blago rečeno, čudan izbor. Kišinjev 2023 :LOL:

Pričam sinoć s tetkom koja već skoro 30 godina živi u Njemačkoj, ali na ESC uvijek budno prati sve što šalju bivše Yu države. Komentar za Srbiju: "Ja onako nešto u životu nisam vidjela ni čula, ne mogu ti ni mišljenje reći. Čula sam da su svi pljeskali, a evo i meni ušlo u uho, pjevušim danas biti zdrava, biti zdrava...". I onda - jedina je naša u finalu, naravno da će za nju navijati. :D

Kod mene u kuci je ovakva situacija.
Tata: na telefon pusti " biti zdrava" i ide po kuci
Mama: joj, meni se ovo i dalje ne dopada
Klinke: kad god krenem da pevam "biti zdrava" odmah krecemo da pevamo od pocetka sa koreografijom
Ostalima: i svidja i ne svidja, a cesto me pitaju kako stoje stvari, kakve su nam sanse, ....

Sve u svemu, kod nas polagano krece neko nestrpljenje, blaga euforija i nadamo se veoma dobrom rezultatu.

Back