Marija Šerifović

Не знам, може она да има емоцију, али боље су јој стајале поп песме, њен први албум. После Молитве је отишла у Адил фазон и ја то једноставно не могу. Језиво ми је то, замисли Алексис Радовић избаци албум крајишке музике...

Ima par koje su baš dobre u tom "Adil" fazonu.. Ali generalno pop mi je 10 puta bolji, a baš nam i fali čistog dobrog popa na sceni, nažalost..

Потписујем, а она баш има глас за те поп песме.

Ovo mi je top 5 njenih pjesama:

1.U nedelju
2.Pametna i luda
3.Molitva
4.Bol do ludila
5.11

Marija je sinoć nastupila na, sad već tradicionalnom, evrovizijskom koncertu “Het Grote Songfestivalfeest 2024” u dvorani Ziggo Dome u Amsterdamu. Ovo je prvi put da tamo nastupi neki naš predstavnik.​

Kako je ona ovo pokidala, maestralna je!
Lady Gaga Compliment GIF

И још коментар на украјинском. Марија је зрела за нову есц победу

Ali Ukrajinci koji ne smeju da šeruju fotke sa našim pevačicama da ih ne bi cancel. Tako se Teya gurala oko Džeri Hajl i ona nikad ništa nije podelila od toga. 🥺

Samo još jedna potvrda koliko je Balkan svet za sve te postsovjetske republike.
Može se reći, ali mislim da to ne važi za sve države Balkana...! Takođe zavisi od ugla gledanja.

Prekjut momenat kad uz Verkinu pesmu djuskaju Marija, Gjon’s Tears i pevačica iz GoA 😂

Без увреде, али Џери је име у Украјини, а Теја је код нас нешто више од анонимуса. Једноставно, Теја Џери није била битна.

Prate se, pišu jedna drugoj "my love" ispod reelova, ne znam baš.

Back