Iva Štrljić, takođe.Od glumaca su nam poznati Lepomir Ivković, Bule Goncić i Laza Ristovski.![]()
Ni ja nisam znao po imenu prezimenu koje on. A kada sam video sliku onda sam znao da je to Klisura iz serije "Vojne akademije", koju sam pratio. A znam ga i iz "Plesom do snova" gde je pokazao odlicne igracke sposobnosti.Da, većina nas kako ispod 30 tako i onih iznad je gledala Vojnu akademiju![]()
Ima slicnosti, ali je opet drugacije. Obe su mi odlicne, ali ipak mi jeova Severinina malo bolja. Samo sto mi se cini kao da joj se glas "pogorsao". Ne znam. Takav mi je osecaj. Nastup mi se bas dopada sa tim svetlima. Ne znam zasto se toliko krivi, ali ajd... Sve u svemu odlicno.Od sinoć se piše o ovoj pesmi, a ja imam osećaj dami je mnogo poznata
I tako gledam kako se Mara provodila u Amsterdamu i sijalica ca se upali
Ajde, neka bude da je Mara, tačnije Leontina i njen refren bio inspiracija i da Severina nije plagijator.
Na predlog Vlade Srbije prvo polugodište biće završeno 23. decembra za sve osnovne i srednje škole u Srbiji, saznaje RTS u Vladi Srbije.
U zaključku Vlade Srbije nalaže se Ministarstvu prosvete da, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, obezbedi da se zimski školski raspust organizuje jednako za osnovne i srednje škole na teritoriji cele Srbije i to tako da se prvo polugodište završi u ponedeljak 23. decembra, saznaje RTS u Vladi.
Prema zaključku, plan je da drugo polugodište počne 20. januara 2025. godine.
Vlada Srbije trebalo bi zaključak o tome da usvoji na sutrašnjoj sednici Vlade.