Offtopic

Па то нисам видео из те објаве, познато ми је шта је Атеље 212. Мислим да су глумци који глуме у позоришту, а не у серијама и филмовима, генерално мање познати.

Па то нисам видео из те објаве, познато ми је шта је Атеље 212. Мислим да су глумци који глуме у позоришту, а не у серијама и филмовима, генерално мање познати.
Evo, stoji ti baš ovde gde si pročitao da je umetnik
Видео сам на инстаграму пише уметник
1000078050.webp

Да, видим сад, али као што рекох, нисам чуо за њега нити мислим да је он познат толико.

Siguran sam da je Milan takođe upoznat sa likom i delom svih "glumaca" iz pozorišta Željka Mitrovića

Па мени је задња домаћа серија Љубав, навика и паника коју сам испратио целу. Не рачунам Срећне људе, Бољи живот и Породично благо.

Па добро ви који се разумете, хоћете да кажете да сад кад бих на улици питао људе млађе од 30 година да би знали да је ово глумац? Стварно?

Šapić upravo održao konferenciju za novinare i najavio da će od 1. januara u Beogradu biti besplatan prevoz za sve. Ukidaju se sve vrste karata. I to će biti prvi grad u Evropi sa više od 500.000 stanovnika sa besplatnim prevozom.

Teško nama šta li nam sledi, tek sad će biti haos sa prevozom, a ako se budemo žalili, reći će pa ni ne plaćate ništa i to vam je što vam je, kada naiđe bus, dobrodošao, kad ga nema, nema veze. :unsure:

Ne vidim da Severina ima temu, pa evo da napišem ovde. Nije loša pesma, ali tekst je slab. Zvuči kao AI maltene.

Da, većina nas kako ispod 30 tako i onih iznad je gledala Vojnu akademiju 🥰
Ni ja nisam znao po imenu prezimenu koje on. A kada sam video sliku onda sam znao da je to Klisura iz serije "Vojne akademije", koju sam pratio. A znam ga i iz "Plesom do snova" gde je pokazao odlicne igracke sposobnosti.
Da li je moja sramota ili ne za moje neznanje za imena javnih licnost, konkretno za glumce, ali vecinu glumaca pamtim po njihovim ulogama, nego po pravim imenima, i tako su mi prepoznatljivi.
Tako da me ne cudi ako neko zaista ne zna za neke poznate licnosti iz razlicitih bransi.
Od sinoć se piše o ovoj pesmi, a ja imam osećaj dami je mnogo poznata

I tako gledam kako se Mara provodila u Amsterdamu i sijalica ca se upali

Ajde, neka bude da je Mara, tačnije Leontina i njen refren bio inspiracija i da Severina nije plagijator.
Ima slicnosti, ali je opet drugacije. Obe su mi odlicne, ali ipak mi jeova Severinina malo bolja. Samo sto mi se cini kao da joj se glas "pogorsao". Ne znam. Takav mi je osecaj. Nastup mi se bas dopada sa tim svetlima. Ne znam zasto se toliko krivi, ali ajd... Sve u svemu odlicno.

Raspust počinje nedelju dana ranije, i prekidaju se blokade verovatno :LOL:

Na predlog Vlade Srbije prvo polugodište biće završeno 23. decembra za sve osnovne i srednje škole u Srbiji, saznaje RTS u Vladi Srbije.

U zaključku Vlade Srbije nalaže se Ministarstvu prosvete da, u skladu sa svojim zakonskim nadležnostima, obezbedi da se zimski školski raspust organizuje jednako za osnovne i srednje škole na teritoriji cele Srbije i to tako da se prvo polugodište završi u ponedeljak 23. decembra, saznaje RTS u Vladi.

Prema zaključku, plan je da drugo polugodište počne 20. januara 2025. godine.

Vlada Srbije trebalo bi zaključak o tome da usvoji na sutrašnjoj sednici Vlade.​

Back