al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Sad mi žao što nisam uživo pratio, ovo je bilo mega napeto do samog kraja hahaha

Što mi je slatka pevačica iz pobedničkog dua, kad je shvatila da su pobedili odmah Elvani složila neku 'joooj izvini' facu hahaha baš mi je milo zbog njih :D

Slušam malo diskografiju Shkodra Elektronike, naišao sam na neki remix koji mi je sačuvan u plejlisti elektronske chill out muzike, čuo sam je dosta puta ranije, nisam imao pojma da je njihova pesma originalno.

Al dobro je odglumila kada je saznala da je izgubila, s obzirom da je vjerovatno mislila da je pobijedila nakon glasova dijaspore-fanova

Ali najjače je kako uopšte na kraju nije bilo 50%50% već oko 70% žiri lol, a isto jutro William na Wiwibloggsu piše kako mu je Elhaida potvrdila da je 50% i da se može do 408 bodova dobiti od publike. Ja kontam sad kad Elvana dobije 250 od publike kad ono 19 😭😭

Ali najjače je kako uopšte na kraju nije bilo 50%50% već oko 70% žiri lol, a isto jutro William na Wiwibloggsu piše kako mu je Elhaida potvrdila da je 50% i da se može do 408 bodova dobiti od publike. Ja kontam sad kad Elvana dobije 250 od publike kad ono 19 😭😭
Da, ovo do kraja nismo razumeli i šokirali smo se kad smo videli koliko je malo dobila. :D

Ono što mi se dopada je to da su Albanci glasali za autentičnost a ne za ime.... bio bi srećan da je takva situacija i u Srbiji!

Al dobro je odglumila kada je saznala da je izgubila, s obzirom da je vjerovatno mislila da je pobijedila nakon glasova dijaspore-fanova

Voditelji fika prije objavljivanja glasova publike rekli su da "bodovi publike se izracunaju prema jednoj matematickoj formuli,a to necemo reci,jer necemo tako u detalije.Onaj koji dobije nula bod od publike,neznaci da niko za njega nije glasao".

Sad mi žao što nisam uživo pratio, ovo je bilo mega napeto do samog kraja hahaha

Što mi je slatka pevačica iz pobedničkog dua, kad je shvatila da su pobedili odmah Elvani složila neku 'joooj izvini' facu hahaha baš mi je milo zbog njih :D

Slušam malo diskografiju Shkodra Elektronike, naišao sam na neki remix koji mi je sačuvan u plejlisti elektronske chill out muzike, čuo sam je dosta puta ranije, nisam imao pojma da je njihova pesma originalno.

Shkodra Elekttonike,bio je potpuno nepoznati bend za albansku publiku.Imaju samo 6 pesama u svom repertuaru.Osnivaci su odrasli u Italiju,a 2020 vraceni su u Skadar i osnivali bend

@PeleESC7 Labiju nije srpski maternji jezik, pa je da nekad pogresi u obliku izrazavanja

Inace, dva dana pokusavam da se prisetim na koga mi pevacica lici - Natasa Mrdja iz Dnevnjaka

Sviđa mi se pobednička pesma. Nadao sam se da će Albanija jednog dana poslati alternativu.
Samo da je ne prepevaju na engleski ili naruže revampom.

Back