al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Prica se o rezultatu, ajde da vidimo sta ce biti ako ovo prodje kao Ladaniva prosle godine

Volim sto je ESC teren gde neretko simpaticni anonimus pobedi prenabudzeno ime, bas je ovo bio Konstrakta efekat u Albaniji

Na drugo slušanje sa slušalicama ne zvuči mi loše 😂 Pjevačica mi je nekako karizmatična, možda iznenade

Lepo da je i Albanija izašla malo i iz svojih standardnih okvira. Jako je zanimljiv mix i jasno se izdvojila među svim pesmama u ponudi.

Nadam se da neće menjati jezik i da će eventualne promene biti minimalne, a neka se potrude da nastup u Bazelu isprati atmosferičnost pesme.

Pa mislim meni je žao npr. jako što Elvana opet nije pobijedila, ali očito kao što kažeš Konstrakta efekat za njih. Jednostavno ljudi nisu htjeli da pobijedi. Albanci joj nisu oprostili španske riječi.

Meni je ova izabrana simpatična, drugačija skroz od onoga na šta smo navikli. Bravo za izbor

Elvana sad ima vremena za ročišta, nastup joj bio premlak ali vjerovatno bi unajmila neko jako ime da je priprema za Bazel pa bi mogla negdje do 15. mjesta doći

Omiljeni momenat, kakva kobretina, kakav shade hahah 😍

SP8pf.gif

I onda njena kisela reakcija na kobrine glasove, koliko nije uspela da sakrije popi*ditis 😂

SP8Lb.gif

Ja nju znam sa Balkanike, dok sam pratio taj kanal prije nekih 15ak godina.

Mene Elvana podseca na onu našu pevačicu, što peva “skini me pa otkini”, Sladjana se zove beše.

Back