Te godine se moze vise reci da je bilo namesteno protiv Elvane nego za Arilenu, cak je i ta clanica zirija koja ju je zakucala na pretposlednje mesto. Iako ne volim pesmu, cinjenica je da je Me tana bila najbolji izbor definitivno.Pa 2020. je Elvani stvarno učinjena nepravda jer su onoj drugoj namjestili. Ali sad nije ni trebala pobijediti kad je došla sa sklepotinom. S nekom turbofolk pjesmom bi vjerojatno i pobijedila i imala vece sanse na ESC-u. Nikad neću shvatiti taj način razmišljanja. To su uradile i Hurricane sa HLV.
Videcemo u maju sta ce reći evropski “sud” što se Albanije tiče.Te godine se moze vise reci da je bilo namesteno protiv Elvane nego za Arilenu, cak je i ta clanica zirija koja ju je zakucala na pretposlednje mesto. Iako ne volim pesmu, cinjenica je da je Me tana bila najbolji izbor definitivno.
Ali na kraju price, sve je to nebitno jer svakako ESC te godine nije ni odrzan.
Jao što je smešnooo...Oni vole da pucaju, bilo sebe bilo nekog drugog![]()
Verovatno aludiraš prvenstveno na mene, ali zaista ne znam kako se negodovanju zbog pokazivanja orla može pripisati govor mržnje. Ja smatram da tim nacionalističkim izlivima nije mesto na nacionalnom izboru za ESC. Isto tako bih osudio i da na PZE neko od učesnika pokazuje 3 prsta. Sportska takmičenja su nešto drugo, da kažemo da je tu ta nacionalna pripadnost izraženija, pa ajde. Ne znam kakav je tvoj komentar zbog kog si dobio opomenu bio, nisam ga pročitao, ali lično moram da se ogradim od ovog etiketiranja.Ovde je jedno desetak negativnih komentara bilo na račun Elvaninog orla, nazivajući je “Balvanom”, spominju su i odredjene puške i pucanje, ali ne samo Nemanja dobija opomene zbog kako kažu iskazivanja mržnje, a ovde oko toga samo pucaju komentari.