Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pošto će pesme za PZE 25 biti objavljene na Svetog Savu,a i žreb za polufinala je uvek oko Svetog Save,zamislite samo to da kada mi jednog dana opet pobedimo,prvi put nakon 2007,i samim tim godinu nakon toga opet budemo domaćini,prvi put nakon 2008,da nam žreb za polufinala bude baš 27.januara,na Dan Svetog Save,u Hramu Svetog Save. Da voditelji tog žreba budu Dragana Kosjerina i Kristina Radenković,i da sve naše ESC legende budu tu prisutne na toj ceremoniji (Marija Šerifović,Željko Joksimović,Jelena Tomašević,Bojana Stamenov,Nevena Božović,Konstrakta,Teya Dora i mnogi drugi).

Meni se svidja ideja, a da izvlacenje za redosled nastupa u polufinalima (kako koga izvuku) ide uporedo sa ceremonijom ispisano na Kuli Beograd.

Ali...treba pobediti😂

Meni se svidja ideja, a da izvlacenje za redosled nastupa u polufinalima (kako koga izvuku) ide uporedo sa ceremonijom ispisano na Kuli Beograd.

Ali...treba pobediti😂
Misliš da Kula Beograd,kada izvuku svaku zemlju u toku žreba,bude osvetljena u bojama zastave te zemlje,isto kao što je spoljna fasada Kristalne Dvorane u Bakuu bila na kraju svake razglednice,neposredno pred početak nastupa,bila osvetljena u bojama zastave čiji nastup sledi? U tom slučaju,bukvalno bi prekopirali Baku 2012.

Misliš da Kula Beograd,kada izvuku svaku zemlju u toku žreba,bude osvetljena u bojama zastave te zemlje,isto kao što je spoljna fasada Kristalne Dvorane u Bakuu bila na kraju svake razglednice,neposredno pred početak nastupa,bila osvetljena u bojama zastave čiji nastup sledi? U tom slučaju,bukvalno bi prekopirali Baku 2012.
Tada se prikazivala samo zastava.
Mislio sam da ide ispisan naziv države koja nastupa sa pozadinom zastave i redni broj.
(Primer - kao na slici u prilogu)

Ne mislim da bi bila kopija. Ovo bi bilo mnogo bolje nego tada u Bakuu.

Ako vam se bas ne svidja, moze da ide i na pozlaćenom Hramu Svetog Save🤣
1000018765.webp

Da li je moguće da je botuša uspela da metastazira i na ovu temu? 💀 Manite se nje, ispušena muštikla u svakom smislu te reči je preblaga reč za nju, svaki komentar na njen račun daje joj pažnju koju ne zaslužuje.

Da li ce i ove godine pesme procureti u nedelju uveče lol
Verovatno, možda. Ako ih “zakažu” 😂 kako se već stručno zove to kad postaviš pesme ranije pa onda kažeš kada će biti public, a to moraju radi digitalnih platformi da rade tako da u ponoć možda.

Ona je i sama pričala kako je "Takita" za svetsku scenu, i jedno vreme je ta pesma otišla i viralno na TikToku. Stranci su se snimali uz nju. Pretpostavljam da bi išla sa nečim takvim. Meni se recimo taj stil uopšte ne dopada, a i mislim da bi prošlo potpuno nezapaženo tamo. Pojeli bi je drugi izvodjači jer pesma nema ni pevački deo koji može da pokida ni deo uz koji bi moglo da se đuska.
Al najjače mi je kako evrovizijski fanovi regularno i dalje koriste na Twitteru onaj snimak sa Uragankama i La Bomba pjesmom, show 😂

Karleušina muzika baš loša i dated
Objektivno mislim da je ona trebala da ode 2000-ih ili eventualno 2012,2013. Sad već nije to to.

Koliko god da je ne gotivim kao ličnost, dosta pesama sa najnovijeg Alpha albuma bi više nego odlično prošle na ESC. KarlyBitch, Lucifer, Block, možda čak i Takita, sve imaju prelude matrice i ekstremno cacthy refrene koje i stranci mogu na prvu da pevaju. Nastup bi svakako goreo. Što se vokala tiče, tu bi baš morala da se potrudi da izbaci trilere koje ima kada peva uživo. Ali uz neku pesmu poput tih mislim da bi bio sjajan paket za top 5.

Koliko god da je ne gotivim kao ličnost, dosta pesama sa najnovijeg Alpha albuma bi više nego odlično prošle na ESC. KarlyBitch, Lucifer, Block, možda čak i Takita, sve imaju prelude matrice i ekstremno cacthy refrene koje i stranci mogu na prvu da pevaju. Nastup bi svakako goreo. Što se vokala tiče, tu bi baš morala da se potrudi da izbaci trilere koje ima kada peva uživo. Ali uz neku pesmu poput tih mislim da bi bio sjajan paket za top 5.

Ni jedna od tih pesama ne bi dobro prošla, niti bi nastup goreo, njene koreografije su minimalne, džaba joj napucana scenografija kad ona ne igra. Apropo toga što je ljudsko dno i što je to dovoljan razlog zašto je bilo kakav vid podrške toj ženi odvratan, ona je precenjena i nije ESC materijal, sve pesme su joj coveri ili pokradene. I da, ne zna da peva.

Status
Not open for further replies.
Back