Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Tri su opcije:
1. Predomislio se
2. ESC tim ne radi vikendom
3. Ne šta da rade u ovoj kriznoj situaciji, to mi zvuči najrealnije 😅

Ne zna se razlog odustajanja, možemo samo da nagađamo da li je povezano sa aktuelnom političkom situacijom ili nekim drugim sukobom unutar (PGP)RTS-a.

Prema članu 3, tačka И Pravilnika za PZE25, autori nemaju pravo povlačenja kompozicije nakon što su odabrani. Drugo su ove dve diskvalifikacije. Videćemo šta će biti. Možda zadrže pesmu, a neko drugi da je izvede, samo je pitanje ima li pogodnog izvođača za tako nešto.

Takođe, mogu i da sačekaju da krenu probe, pa ako se ne pojavi tri puta, da ga zamene nekim drugim, mada je tada prilično kasno da se neko ubaci u zadnji čas, bez priprema.

A zar ne postoji neko pravilo da su kompozicije u vlasništvu RTS-a, te da oni mogu da izaberu drugog izvođača za pesmu? Zar nije tako bilo kad je Princ odustao pa je upala Tijana? @Miloš tako nešto 😂 ili sam ja pobrkao malo. Uglavnom možda ostane pesma a neko drugi je bude pevao.

Prošle godine mislim da su bili samno baneri bez tekstova, a godinu pre toga bile su sa tekstom. 😂
A sutra i ja verujem da će ovako biti 👇
Nece vam baneri za premijere pre ponedeljka ujutro. Neće zakazivati ranije premijere baš zato da ne bi procurele pesme.

Status
Not open for further replies.
Back