Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Tata joj je predlozio kad je bila kod njega u Francuskoj. Takodje resila je da promeni da je ne bi povezivali sa Jovanom 🙄😅😅
Voditeljka je pitala i o nastupu i kostimu pa je rekla da je sama sebi nacrtala haljinu u kojoj će nastupati dok je bila u FR.

Sta tu ima previse da se razmislja..Razvalice nastupom! Lepo je rekla da ne peva i da ne igra ali da ce na nastupu sve biti odlicno, jer je pripremaju najbolji i da se trudi svaki dan. Sta je tu problem...Ne bi me cuduilo da stoji za misketom doduse 😅😅😅😅

Hoće li imati neku kapuljaču na glavu tokom onog horskog dela šta mislimo

Comika vodi kampanju protiv Mimi na tiktoku, kaže "I vi ovu nepokretnu Angelinu sa Temua da šaljete na Evroviziju, pored žive Maje Nikolić? Pa jel ste normalni 😕😕😕"

Last edited:
Vec sam vam napisao ali evo opet posto vecina nije videla pa opet pita. U lajvu je pre neko vece rekla da će imati plesace. Kostim ce biti u njenom fazonu, ali ne Sarin fazon. Nastup ce imati svoju pricu i dominirace jedna boja(verovatno narandzasta). Oko nastupa se savetovala sa Kostraktom i Sarom Jo. Htela je i u nastupu “nesto do sada nevidjeno kod nas” ali su joj u RTS-u rekli da je to neizvodljivo.

Mimi samo pokušava da deluje kao da je boli K, u stvari ulazi u sve ovo vrlo svesno i deluje mi kao da sluša fanove i kritiku, a i treba, jer je sve ovo dobronamerno. Bukvalno ne postoji niko ovde ko nije želeo da ona pokida.

Status
Not open for further replies.
Back