Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Na pitanje novinara koliko plesača će biti na sceni, Mimi je rekla da će to biti iznenadjenje i da taj detalj ne sme/neće da otkriva. 🤔

Definitivno će ,, neka poznatija zverka" u štiklicama, u zadnjem minutu da razdrma scenu malo, Mimi to neće biti jer ne zna da igra.🥳
P.S. Boga molim da to nije samo Maja Nikolić, inače, iz gipsane noge uskočiće pravo gipsano korito. 😩

Zasto se Zejna nije prijavila ove godine :( ako je neko slusao njenu pjesmu Saoroma , da je dosla i ove godine pokidala bi s njom .

Moji favoriti su Bojana i David , pored njih su mi super jos samo Tam, Vukayla , Princ moze da prodje jer dobro pjeva. Mimi mi djeluje ufurana totalno . Ako vec neko treba ici onda neka to ove godine budu Ili Bojana i David ili Tam ( logicno uz neki bas bas mocan nastup ) .

Nisam ja licno pravila banere vec ljudi po tviteru i drugim mrezama pozivali su na glasanje za neke takmicare

Iskreno od objave pesama pa do danas samo 2 opcije a kao realne za Bazel vidim, to su Mimi & Bojana i David.
Mislim da Mimi ima daleko najveće šanse posebno ako joj nastup bude bar iznad proseka, ne mora čak ni super da bude i pobediće.

Klinci tj B&D razvaliće i vokalno a verujem i vizuelno, pesma je živa i ove godine a nakon uraganki živa stvar ide za Bazel. Šteta što prvi nastupaju, to ne volim.

Iskaz, ako momci razvale scenu, vrlo su moguća druga opcija da iznenade Mimi i jedini koji možda mogu Mimi & B/D da na kraju potuku i overe kartu za Bazel. Pesma vozi dooobro. 💪

Ostali, šanse bez po meni, možda grešim ali moram jedne godine a nakon 2013 i da omanem. 🤪

Tam, volim pesmu ali Tam nema harizmu, ne verujem u dobar nastup, neće ovo narod privući da masovno glasa a i dosta je mračna pesma, to ove godine neće pobediti. Uživo pevanje, velika misterija.

Vukajla, sjajna cura, super izgleda, vokal top, kvalitetna pesma, verovatno i najkvalitetnija ali je pesma monotona, preravna i ima tu dozu ,,mraka" koji podvlačim ove godine a nakon '22, '23 i '24., neće pobediti na PZE, uz to za šire mase koje će glasati, totalni anonimus.

Ove godine ide živa i vesela stvar za Srbiju 101%!!!

I na kraju, voleo bih da i Vukajla i Tam bar po kvalitetu pesama budu zasluženo u Top 5 ali se bojim da će nakon glasanja publike mnogi forumaši biti neprijatno iznenadjeni kada im Princ i Kurtić zauzmu mesto jer za Princa će biti siguran sam organizovano glasanje sa juga a Kurtiće, imaju oni već svoje standardne glasače. 👍

Maja će verujem ući u finale i u ovoj konkurenciji biti od 6-10 mesta. Njoj se kockice nekako poklapaju zbog spleta čudnih okolnosti a pesma joj i nije toliko loša kao recimo ,,Zemlja čuda" .

Last edited:
Molim vas da poštujete pravila foruma, kao i da ne diskutujete o politici u ovoj temi. Svi koji su prekršili unapred pojašnjena pravila, biće ili prebačeni u režim uređivanja poruka ili banovani iz teme do završetka PZE-a.

Citam neke komentare na facebooku o Harem Girls- treba ih poprskati svetom vodicom, djavoli, satanisti, dalje od nase dece, cekicem u glavu, Putine gadjaj nas i budi precizan itd :(

Iskreno mene je tam baš bacila u bedak sa tim stavom da joj ne treba 30 sekundi pesme.

Prelazim polako u Vukajlin tabor i možda baš ona servira nastupčinu. Gledam je u jednom intervjuu i ima taj stav da zna gde je došla i šta radi, izuzetno simpatična. Ali čemu se uopšte nadati kad Milena uzima tvt.

Ja mnogo volim Bojanu i Davida i svidja mi se njihova pesma nisi u manjini @Gollum. Pesma je melodicna pravi hit a njih dvoje ce pokidati na sceni. Istina je nece moci da nadmase samo jedan nastup koji ce biti na svetskoh nivou super bowla Lejdi Gage, Madone ali od svih ostalih ce biti bolji. Bice velika borba za drugo izmedju njih i Princa.

Meni nije toliko problematicno sto je Durum Durum 2.30, uklapa mi se okej, ima neku vrstu gradacije i svidja mi se onaj kraj iskreno. Kod nje mi je probematicnije sto bas ne znam cemu da se nadam na sceni, ako neki cudom iskida ja se vracam u tim tam.

Ja mnogo volim Bojanu i Davida i svidja mi se njihova pesma nisi u manjini @Gollum. Pesma je melodicna pravi hit a njih dvoje ce pokidati na sceni. Istina je nece moci da nadmase samo jedan nastup koji ce biti na svetskoh nivou super bowla Lejdi Gage, Madone ali od svih ostalih ce biti bolji. Bice velika borba za drugo izmedju njih i Princa.
Oće li dovesti Samuela Jacksona sa šajkačom, jelenčom i u opancima, ako se već upoređujemo sa Super Bowl-om? Za početak nek otpeva kako valja, i to će joj biti napredak.

Inače moram priznati da mi se Vukayla sve više i više dopada, mada opet strepim od uživo nastupa kao i kod Tam.

Trenutno mislim da Mimi neće pobijediti, možda sam delulu. Slatka mi je i simpatična, ali ona nema ritma. Sve mi je nekako šuplje i na pola gasa. Ne mogu nikako zamisliti kakav će nastup imati i hoće li uspjeti prekriti te nedostatke.

Navijam za Iskaz i Bojanu i Davida da razvale nastupima. Ustvari su mi njihove pjesme i bolje od Turbo žurke, a znamo da kod B i D neće faliti ritma i energije. Nema teorije da na ESCu prođu nezamijećeno, barem u polufinalu. Slatki su, dobro plešu, pjevaju i imaju ok pjesmu.

Iskreno ako Mimi ne ode jedino su mi Bojana x David i Ivana ok alternativa. Vukayla i tam, mislim da jednostavno treba poslati nešto više mainstream ovdašnjoj publici ove godine.

Ivana je u drugom polufinalu. Skroz realna mogućnost da ne udje u finale. Nisam primetio da je bilo ko nesto preteratno favorizuje. Pesma jeste ok, neki mini radijski hit ali za esc i nešto više ne.

Status
Not open for further replies.
Back