Iskreno od objave pesama pa do danas samo 2 opcije a kao realne za Bazel vidim, to su Mimi & Bojana i David.
Mislim da Mimi ima daleko najveće šanse posebno ako joj nastup bude bar iznad proseka, ne mora čak ni super da bude i pobediće.
Klinci tj B&D razvaliće i vokalno a verujem i vizuelno, pesma je živa i ove godine a nakon uraganki živa stvar ide za Bazel. Šteta što prvi nastupaju, to ne volim.
Iskaz, ako momci razvale scenu, vrlo su moguća druga opcija da iznenade Mimi i jedini koji možda mogu Mimi & B/D da na kraju potuku i overe kartu za Bazel. Pesma vozi dooobro.
Ostali, šanse bez po meni, možda grešim ali moram jedne godine a nakon 2013 i da omanem.
Tam, volim pesmu ali Tam nema harizmu, ne verujem u dobar nastup, neće ovo narod privući da masovno glasa a i dosta je mračna pesma, to ove godine neće pobediti. Uživo pevanje, velika misterija.
Vukajla, sjajna cura, super izgleda, vokal top, kvalitetna pesma, verovatno i najkvalitetnija ali je pesma monotona, preravna i ima tu dozu ,,mraka" koji podvlačim ove godine a nakon '22, '23 i '24., neće pobediti na PZE, uz to za šire mase koje će glasati, totalni anonimus.
Ove godine ide živa i vesela stvar za Srbiju 101%!!!
I na kraju, voleo bih da i Vukajla i Tam bar po kvalitetu pesama budu zasluženo u Top 5 ali se bojim da će nakon glasanja publike mnogi forumaši biti neprijatno iznenadjeni kada im Princ i Kurtić zauzmu mesto jer za Princa će biti siguran sam organizovano glasanje sa juga a Kurtiće, imaju oni već svoje standardne glasače.
Maja će verujem ući u finale i u ovoj konkurenciji biti od 6-10 mesta. Njoj se kockice nekako poklapaju zbog spleta čudnih okolnosti a pesma joj i nije toliko loša kao recimo ,,Zemlja čuda" .