Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Tačno, dok se ne setimo koja je Konstrakta bila po pregledima, nedelju dana pre PZE.
A kako i pesme da zažive kad ih predstavljaju samo u jednoj emisiji " Jedan dobar dan" koja se emituje u penzionerskom dnevnom terminu od 13-14. Prošle godine kad se emitovala do 15h sam neku pesmu i stigla da odgledam,sad ništa.
Ne znam zašto ih nema u Šarenici. Ostadoh bez materijala za gifove.
Pa Konstrakta je imala hitčinu koja ne da je samo zaživela, već su je znali i oni koji ESC/PzE ni ne gledaju. Kod nje je upalilo posle nastupa, ali ove godine skoro ništa nema ni upola takav potencijal.

Slažem se sa Nemanjom (ko bi rekao) da ako pesma postane hit kod nas, to je indikator kako bismo mogli da prođemo na ESC (osim ako je to iz pogrešnih razloga, kao tipa HCN zbog njihove popularnosti ili Peach zbog loženja onih).

To nam je što nam je, glasamo za najbolje.

Meni i dalje nije klinkula ali mi se danima refren mota po glavi. Možda će posle nastupa potpuno da klikne.

Vukeyla je rekla u jutarnjem na Blic TV da će imati 5 plesača na sceni, crni outfit i da će biti “BUM” na sceni, neće više da otkriva.
Mila koja je bila zajedno sa njom kaže da ne očekujemo “zonu konfora” od nje, neće ni ona više da otkrije. :)

Rekla je da je Branislav Lecic neopravdano iskljucen iz serija i da je to bio cist fasizam. Bez dokaza je dobio otkaz, i ispade da je sve preuvelicano po njenim recima.
Jes' Marima se javljala iz Australije da dobije ovde pažnju koja joj je tamo kao profesorki i kliničkom psihologu baš značajna lol

Od osnovnih prava, ženama se u odnosu na komunizam pogoršalo pravo na trudnoću u radnom odnosu ili na razgovorima za posao, jer privatne firme logično ne mogu da izdrže trudničko i porodiljsko odsustvo, pa je to teško izbalansirati u kapitalizmu.
To nije sitnica, pa da se kaže da imamo sva prava i da se sad raspravlja o sitnicama.

Status
Not open for further replies.
Back