it Italija 2025: Lucio Corsi - Volevo essere un duro

Molim vas da vodite računa šta pišete i na koji način. Shodno pravilima foruma, ovde nema mesta za uvredljivi sadržaj. Stoga, na mesec dana biće banovani članovi koji su takve komentare izneli na poslednjih par stranica, a uzevši u obzir njihovo i ranije problematično ponašanje.

Takođe, zamolio bih da diskutujete bez međusobnog prepucavanja. Članovi koji su bili skloni tome u diskusiji, biće premešteni u režim uređivanja do daljeg.

Lucio mi je prve večeri Sanrema bio među najslabijima. Štaviše, pomislio sam da će na kraju biti poslednji. 😮

Nije sve "drugačije" = umjetnost... Šteta, imao je Sanremo boljih pjesama... No, svakako će ostvariti top 10 jer su to oni. Žiri će ih pogurati.

Lucio je bas umetnost. Za razliku od 80% pesana ovog izdanja koje su komercijala krojene za festival. Ali posto je ovo vezano za tradiciju italijanske muzike a tekst je tesko adekvatno prevesti, tesko da neko van Italije moze da razume i dozivi emocije prema ovome.

Na pitanje ko ce biti izbenanadjenje ovog Sanrema, svi izvodjaci su odgovorili Lucio Corsi:

Ne znam, meni se pesma baš dopada nekako svakim novim slušanjem. Možda mi je ovo malo delulu momenat, ali evrovizija voli nekada da nagradi tu svedenost a ne samo buku i kič tako da nikad se ne zna....
Fanovi npr otkidaju na Kant, Justynu i tako te slične. A onda imamo ovog očajnog iritantnog Tommy Casha...

Postoje neke stvari koje su po kvalitetu mnogo iznad evrovizije, ove godine to su definitivno Italija i po mom mišljenju Litvanija.
Tako sam i za nas prošle godine govorila da ako bismo poslali Zorju to bi bilo bacanje bisera pred svinje.

kad se nekom ne svidi pesma, izgleda da kreće opšte iživljavanje po izvođaču.
Svake godine ista priča, rinse and repeat. Ili vređaju fizički izgled, ili od nekud niknu silni aktivisti po mrežama koji u realnom životu nisu članovi nikakvog udruženja, nikada uplatili cent u humanitarne svrhe itd.
A kada im se svidi pesma, onda se ćuti na svašta, na skandalozne izjave, ponašanja itd.

Meni je Lucio sasvim ok zamena, da ne kažem, bolja. I Olly je odličan, ali Lucio ipak ima veću autentičnost. Pesma je čista umetnost i on sa svojom pojavom neće ostati neprimećen. Mislim da ovo ipak može u top 10. U ovakvoj bejzik godini ništa nije iskčjučeno.

Upravo to. Zar nije dovoljno reci da ti je losa pesma i ne baviti se time dalje. Pritom ovde ne mislim na nas forum vec uglavnom toksicnu fan zajednicum. Ljudi su toliko postali optereceni da to nije normalno.

Upravo to. Zar nije dovoljno reci da ti je losa pesma i ne baviti se time dalje. Pritom ovde ne mislim na nas forum vec uglavnom toksicnu fan zajednicum. Ljudi su toliko postali optereceni da to nije normalno.
Da, volela bih da me niko ne shvati pogrešno. Uglavnom kada pričam o toksičnim fanovima, mislim na one sa mreža koji se ponašaju kao da je kraj sveta zato što neko ide/ne ide na Evroviziju. To su takvi izlivi frustracija, mržnje, sve u svemu, jako bolesna atmosfera.
Tako da zahvalna sam što kao donekle normalan ESC fan mogu da pratim i komentarišem na ovom forumu takmičenje bez svega toga.

Tako je, a i muzika je u prvom planu, jeste takmicenje ali nije kraj sveta. Uzivacemo u nekoj pesmi ako je volimo ma kako god se plasirala.

Meni je krivo sto je Oli odbio ESC ali meni njegovo neucestvovanje uopste ne umanjuje uzivanje u toj pesmi.

Lepa mi je pesma, ali jasno je da ovo neće pucati na neki jači plasman.
Mada, kakva je godina po izborima dosad, sve je moguće. :)

Da Lucio sa istom ovom pesmom, izvedbom i nastupom predstavlja San Marino, čak i u ovoj i ovakvoj ESC godini - bila bi frka za finale. A ovako mu je top 10 zagarantovan, em kad to podmaže žiri, em kad sednu sveevropski anything goes italofili na dugme u tvt. Pošto "slabiji plasman" koji njega čeka u principu kad je Italija u pitanju znači da nema top 5.
(Ne hejtujem njega, meni su on i pesma okej samo mi nije preterano konkurentno, jasno je šta ovde hejtujem lol)

Esc Tom imao los take na x-u, o tome kako bi trebalo reorganizovati Sanremo i pozvati internacionalni ziri 😂 razradio teoriju u dva posta, napali ga i italijani i ne italijani, pa je izbrisao 😂

Ovo mi je verovatno najslabija italijanska pesma, uz povratničku iz 2011. Diodato bi im pravio društvo da kojim slučajem takmičenje nije bilo otkazano. Svetlosnim godinama je daleko od onoga što mi se dopada.

Esc Tom imao los take na x-u, o tome kako bi trebalo reorganizovati Sanremo i pozvati internacionalni ziri 😂 razradio teoriju u dva posta, napali ga i italijani i ne italijani, pa je izbrisao 😂
Tom protiv Italijana iz godine u godinu je jedno od najboljih evrovizijskih rivalstava

Back