Ramonda
Ekspert
Ja se nadam da ovo drugo može da se odnosi i na HaremkeZa prvo i četvrto se dvoumim ko je tam, a ko Mimi![]()

Ja se nadam da ovo drugo može da se odnosi i na HaremkeZa prvo i četvrto se dvoumim ko je tam, a ko Mimi![]()
Uzeo je i najbolju instruktorku pevanja, Jelenu sa tiktoka koja radi sa 50% takmičara u Zvezdama Granda.Filariju nastup radi Ljubba, ako je zaista toliko pokidao, nadam se da će ga mnogi pevači zvati i narednih godina da radi nastupe.
Ne znam, vidis da su svi u katarziJa ne znam koliko dobar nastup mora da bude da prikrije slabu pjesmu i loše pjevanje
1.MimiAjd ovako da postavim stvari
Nastup bejzikara nije i pobeda.
Najjači utisak mi daje upravo onaj koji najbolje poznaje Evroviziju.
Najbolje pevanje nije i najkreativniji nastup, ali je i dalje najbolje pevanje.
Loš scenski pokret je loš scenski pokret kako god da ga upakuješ.
Razglednice lude skroz
Znači Maja stvarno pokidala na nastupu i to sa polomljenom nogom! Idemo Niiiiš2. Ko je razvalio od ovih neočekivanih? Neki hint...
Neko koga baš ne volimo previše
pa pod dva je sigurno filariSvom insajderu sam postavio dodatna tri pitanja?
1. Da li može da mi poređa nastupe glavnih favorita od toga ko je po njemu najbolji (iako kaže da nisu svi razvalili 100 %)
1. Vukajla
2. Bojana i David/Haremke
3. Mimi
4. Tam
2. Ko je razvalio od ovih neočekivanih? Neki hint...
Neko koga baš ne volimo previše, neko ko nam je dosadan do bola i neko na koga smo zažmurili (u fazonu lepo ali idemo dalje)
3. Šta misli ko će biti pobednik? Da li ima neko saznanje?
Ne zna se još, čekaju se šire reakcije na nastupe i kao šuška se da RTS ima dva favorita i nekog trećeg u opticaju...
Ne znam da li misli na jednu, dve ili tri osobe?pa pod dva je sigurno filari
Strasno, neko ko je dosadan mnogo mozda misli na PrincaNe znam da li misli na jednu, dve ili tri osobe?Poslao sam mu još 6 poruka posle toga, nije odgovorio ni na jednu...