Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Filariju nastup radi Ljubba, ako je zaista toliko pokidao, nadam se da će ga mnogi pevači zvati i narednih godina da radi nastupe.
Uzeo je i najbolju instruktorku pevanja, Jelenu sa tiktoka koja radi sa 50% takmičara u Zvezdama Granda.

Ali ne misle na njega kada kažu da je neko neočekivan pokidao.😂

Ajd ovako da postavim stvari

Nastup bejzikara nije i pobeda.
Najjači utisak mi daje upravo onaj koji najbolje poznaje Evroviziju.
Najbolje pevanje nije i najkreativniji nastup, ali je i dalje najbolje pevanje.
Loš scenski pokret je loš scenski pokret kako god da ga upakuješ.

Razglednice lude skroz
1.Mimi
2.Haremke
3.Vukayla
4.Tam
🤷‍♂️

Malo igranja nije na odmet. Samo nek je veselo. 😃

1. ,,Nastup bejzikara nije i pobeda".
Tu misli verovatno na Tam

2.,,Najjači utisak mi daje upravo onaj koji najbolje poznaje Evroviziju".
Ko bolje poznaje Evroviziju od Sanje Vučić, Harem Girls dakle.

3. ,,Najbolje pevanje nije i najkreativniji nastup, ali je i dalje najbolje pevanje".
Ovde misli na Vukaylu zasigurno.

4. ,,Loš scenski pokret je loš scenski pokret kako god da ga upakuješ".
To ako nije Mimi, seci me. 😁
Ali imaće ludo kadriranje garant tako da verujem da će njene pokrete režijom vešto zakamuflurati.

Svom insajderu sam postavio dodatna tri pitanja?

1. Da li može da mi poređa nastupe glavnih favorita od toga ko je po njemu najbolji (iako kaže da nisu svi razvalili 100 %)

1. Vukajla
2. Bojana i David/Haremke
3. Mimi
4. Tam 😥

2. Ko je razvalio od ovih neočekivanih? Neki hint...

Neko koga baš ne volimo previše, neko ko nam je dosadan do bola i neko na koga smo zažmurili (u fazonu lepo ali idemo dalje)

3. Šta misli ko će biti pobednik? Da li ima neko saznanje?

Ne zna se još, čekaju se šire reakcije na nastupe i kao šuška se da RTS ima dva favorita i nekog trećeg u opticaju...

Svom insajderu sam postavio dodatna tri pitanja?

1. Da li može da mi poređa nastupe glavnih favorita od toga ko je po njemu najbolji (iako kaže da nisu svi razvalili 100 %)

1. Vukajla
2. Bojana i David/Haremke
3. Mimi
4. Tam 😥

2. Ko je razvalio od ovih neočekivanih? Neki hint...

Neko koga baš ne volimo previše, neko ko nam je dosadan do bola i neko na koga smo zažmurili (u fazonu lepo ali idemo dalje)

3. Šta misli ko će biti pobednik? Da li ima neko saznanje?

Ne zna se još, čekaju se šire reakcije na nastupe i kao šuška se da RTS ima dva favorita i nekog trećeg u opticaju...
pa pod dva je sigurno filari

Princa niko od nas ne vidi u kontekstu pobednika, pu, puuuu ali taj će se ugurati u Top 3 pazite šta vam kažem a ako pobedi onda stvarno biću smoren baš kao većina ovde ovih dana. 😁
Fazon bi bio, mi meljemo nešto ovde mesec dana od objave pesama a za pobedu se na kraju bore Maja i Princ. Koji bi to košmar bio..🤣

Ne znam da li misli na jednu, dve ili tri osobe? 😥 Poslao sam mu još 6 poruka posle toga, nije odgovorio ni na jednu...
Strasno, neko ko je dosadan mnogo mozda misli na Princa 😒
Nego dobro, nekima ni najbolji nastup nece mnogo da pomogne

Мими има 17 хиљада лајкова на Јућубу, ако наступ буде досадан опет бар пола тих људи да гласа пар пута, може да добије твт и узме на крају због система бодовања ма како да је жири оцијени.

А Маја због троловања и саботаже исто може да скупи велики број поена исто и пробије се до врха, Принц има гласачко тијело из 2023. исто тако да изгледа да ће сигурнији бити стари систем 😂

Status
Not open for further replies.
Back