Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Oxajo 10 kod zirija, 10 kod publike i ja se bacam pod autobus
12 od žirija za gospodu!
Glasali su i za lošije pesme sa tih famoznih 12 🤣
Nekih 7-8 od publike što nije nemoguća misija.
I odjednom posle brda kmečanja imamo dobrog predstavnika u Bazelu 😊

• Love
Reactions: Lux
Moj jedini favorit ostaje Vukayla. Nastup nije bio wow, ali je bio skroz korektan, sto je sasvim dovoljno za pobedu u ovoj konkurenciji. Oseti se da je bila ukljucena u procesu stvaranja pesme, jer ume da prenese energiju. Divan artist i bice mi mnogo drago da nas neko poput nje predstavlja.

Mimi Mercedez je bila dobra live i iznenadila me svojim repovanjem. Bilo je stabilno i energicno, menjala je flow i pokazala karakter kroz repovanje, sto je jako bitno. Prelaz iz masculine u feminine rap je bio savrsen. Autfite spaliti, pokvarili su ceo utisak. Sa publikom bi ovo bilo dobro, tako da mi nece biti zao ni da ona pobedi.

Tam nije trebala da se zamara koreografijom, vise bi joj legao neki konceptualni performans. Autfit je bio katastrofa, ali je bila dobra live. Mislim da bi nazalost bila NQ ako nastup ostane ovakav kakav je.

Ako hocemo chess game, opcije kao Ana & The Changes i Oxajo su validne, pod uslovom da dobiju dovoljno glasova publike za prolaz u finale i da idemo na minimalizam i ziri glasove, po ugledu na Portugal, samo sto se to verovatno nece desiti.

Ostalo je underwhelming. Ceo PZE je underwhelming zapravo, ali imamo Vukaylu kao svetlu tacku, a u slucaju da ne moze visoko kod publike, Mimi mi je korektan izbor.

I da, ne znam po kom kriterijumu Ivana Strbac nije zasluzila finale, pojela je energijom 90% ucesnika.

Back