rs Srbija 2025: Princ - Mila

Nisam se oglsavala od pze. Iskrene cestitke za pretalentovanog Princa i njegovu divnu baladu Mila.Odusevio me je njegovom bajkom u kojoj sedi na mesecu spusta se, divnom igracicom koja se vrti i ruzom na kraju. Pravi mali Princ kao iz bajke koji cuva svoju ruzu, mora da se potrudi da na evroviziji izgura kompletnu pricu Malog Princa. Zaista sam presrecna zbog nje, zasluzio je da nas predstavlja zelimo mu svu srecu na Evroviziji i kao sto si ovde rekla da ce pobediti tako ce biti i na evroviziji ja imam dar da pogadjam. Jos jednom iskrene cestitke preponosna sam sto izabrali divnu Milu da nas predstavlja.

Dobro prošao je PZE ne moramo više da trpimo ovo, jer može ova osoba da se kompletno blokira... ako ne ide na moj lični blok...?!

Zaista sam presrecna zbog nje, zasluzio je da nas predstavlja
Ali ovo misdženderovanje...

Season 1 Lol GIF by PBS

Meni se Princ definitivno čini kao neko ko neće tek tako prihvatati produkcijska rješenja RTS-a i organizatora i da će jasno zagovarati kakav želi nastup i kako sve želi da izgleda
Pa može on da želi ali se ipak RTS većinom pita za sve oko nastupa. Ako se njima nešto ne svidi ili nije izvodljivo pre svega zbog finansijskog apekta moraće da pristane na to kako oni zamisle. A što se tiče organizatora tek tu ne može ništa da protivreči.

Nažalost, pridružujem se svima da se ponavlja 2013.god. kada nijedna EX YU zemlja neće u finale. Ali podržite svoga predstavika. Srbija i kada je ispadala, bili ste prvi ispod crte. U konkurenciji brzih pjesama, možda se Princ nekako provuče.

Bože, ali koliko god smo fejlovali izborom Princa, samo se setite da je Hrvatska imala jedno od najjačih nacionalnih finala sa bar 4 sigurna evrovizijska finalista a odabrali su lika koji peva kako želi da otruje nekog 🥲

To bi bilo kao da smo mi prošle godine, u onako jakoj konkurenciji, izabrali Kenija ili Lenu Kovačević.

Pravi mali Princ kao iz bajke koji cuva svoju ruzu, mora da se potrudi da na evroviziji izgura kompletnu pricu Malog Princa.
Zapravo ovo uopšte nije loša ideja. Cela Evropa je čitala Malog Princa. Da nastup potpuno prilagodi tematici romana i da po intervjuima priča kako je ruža iz bajke u stvari devojka po imenu Mila, a on Princ iz bajke.

Mislim da bi to baš dobro prošlo kao ideja! Bravo Kuz, odlično razmišljaš!😍

Ne verujem da se ponavlja 2013. Cak mislim da sve pesme sem Slovenije imaju odredjenu sansu za finale, Hrvatska najvise, a ni CG uopste ne bih otpisivao. Nina da nastupa pod srpskom zastavom bi bila maltene siguran finalista.

Ma bice vjerovatno i dorade nastupa, a sto se tice pjesme ne vjerujem da ce biti nekog znacajnijeg rewampa. Prosto je takva pjesma.
Moze biti malo osnazena poput Nevenine.

Ma platiti Džimi Džampu da uskoči na scenu tokom nastupa da se narod sažali i glasa

Ali Mimi na pitanje o pobjedniku kaže da joj ništa nije jasno i da će navijati za Estonca.Pa mogla barem reći da joj nije bio među favoritima, ali da mu želi sreću.

Back