rs Srbija 2025: Princ - Mila

Trebalo bi da menja komplet nastup i stajling za ESC (kad vec ne moze i pesmu)

Pa dobro kontam da to hoće, ovako mi deluje kao lik koji će “smarati” i insistirati na nekim stvarima, pa možda i bude kao okej nastup, šta znam. Sve jedno mi je.

Nikada nisam bio fan prekomplikovanih nastupa za baladu. Više volim svedenost, igru svetlima, eventualno suvi led... ako balada treba da zavisi od propova, efekata, onda jbg. Ako ne može da privuče pažnju samo pesmom, vokalom, emocijom - onda i ne treba u finale.
Stajling bih vrlo malo korigovao, tek toliko da deluje skuplje, ali da ruke ostanu otvorene kao i sada. I dlake neka vrati obavezno!
Voleo bih uživo bek vokale, oni mi uvek pojačaju utisak o pesmi, ali čini mi se da više niko to ne praktikuje. 😐

Nažalost,imajući u vidu kakvo je drugo polufinale i koje su i kakve sve pesme do sada odabrane,sve više mi deluje da ćemo prvi put od 2017 biti NQ. Sada kada je i Hrvatska odabrala Marka Bošnjaka koji ne ume da pogodi one visoke tonove,sve više deluje da nas čeka sudbina 2013,tj.finale bez ijedne ex-yu zemlje,a od svih balkanskih zemalja,najbolji rezultat će ostvariti Grčka ili Albanija.

Meni se Princ definitivno čini kao neko ko neće tek tako prihvatati produkcijska rješenja RTS-a i organizatora i da će jasno zagovarati kakav želi nastup i kako sve želi da izgleda

Evo idealne koreografije koja ddočarava do tančina njegovu emociju u pesmi

je da GIF

• Wow
Reactions: FFM
Ja zaista pokušavam da mi se pesma malo svidi ali ne ide. Ne mogu ni celu da je poslušam, jako mi je dosadna. Krivo mi je zbog toga, jer su mi sve naše pesme bile slušljive do sad. A i nema veze sa Princom to, da je Cvet sa istoka, verovatno bi slušao lepša je i bolja dosta.

Zašto se pobogu forsirate da vam se nešto dopadne? Nema potrebe sebe ubeđivati da ti se nešto dopada ako nije tako.
Nikada mi nisu kliknuli Balkanika, Luka, Teya... poslušao sam ih par puta, nije me privuklo i to je to. Kao da mora da ti se dopadne svaka pesma koja predstavlja tvoju zemlju. Biće još tridesetak drugih pesama na ESC-u koje će možda biti vredne pažnje. To što je ova godina ispala ovako slaba, šta da se radi, ali i sada može da se probere nešto.

Vole ljudi tako sa predstavnikom Srbije. Pa onda kad ne prođe onako kako su očekivali, počinje pljuvačina. Iste priče čitam 15 godina ovde.

Vi kukate na muziku i na prOdukCljO, meni se zapravo dopada melodija, ali mi je tekst veliki cringeraj, a on mi je yikes kao osoba. Sto se mene tice, moze samo instrumental za Bazel, i da on i ona plesacica plesu samo. I bez Al grafike.

Back