rs Srbija 2025: Princ - Mila

Da, pa zapravo to i nije loša ideja - bolje bi bilo da Princ i Bačić ulože keš u kupovinu kartica po zemljama iz našeg polufinala i time osigura prolazak nego da stvara lažni hajp tako što će pazariti preglede na svom/RTS-ovom kanalu koji mu neće biti ni od kakve koristi ili pak da se troši u nabavku nekakvih scenskih skalamerija koje bi od nastupa napravile kičericu...

Meni je onaj nastup sasvim prikladan, jedino su dva mjeseca nepotrebna (dovoljan je onaj na kom sjedi i morali bi da osmisle neki koji je ''prizemljen'' kao kod Austrijanca iz 2017-e pošto na Evroviziji ne smije ništa da ''visi'' sa plafona lol) a i trebao bi da promijeni stajling pod obavezno jer mi je ona kombinacija iz više boja malo jeftinjikava, neka ostavi i onu plesačicu samo s drugačijom koreografijom i to je to... Pjesma je klasična naša dotrajala balada i fokus bi je l' te trebao biti na njemu onako kršnom Tarzanu, njegovom vokalu koji je izuzetan i emociji koju realno zna da prenese na publiku, tako da bilo kakav cirkus da se dešava sa strane bio bi bespotreban.

Takođe ovaj pretjerani hejt pogotovo od stranaca na pjesmu je presmiješan kao da smo poslali Vendi, ok shvatili smo da je bajata stvar i ne pripada ovoj deceniji (a ni onoj prethodnoj lol) ali da se ne lažemo - da tip predstavlja Italiju ili Francusku i da je pjesma na italijanskom/francuskom svi bi posvršavali i govorili kako je vanvremenska kancona/šansona i suvi kvalitet bez obzira što nije moderna produkcija ali pošto je na nebitnom srpskom koji nije svjetski jezik svi uriniraju po njoj, period. 🫴

Ali Mimi na pitanje o pobjedniku kaže da joj ništa nije jasno i da će navijati za Estonca.Pa mogla barem reći da joj nije bio među favoritima, ali da mu želi sreću.
Gde je to rekla? Kako god, ima pravo da mu ne poželi sreću 🤣

Večeras je u Ami G, pa ako ga neko voli i želi da ga gleda neka zna.
Kontam da će ga Ognjen možda i pitati pitanja vezana za to što smo na dnu i tako slična.

Ma nema pomoći ni da se nalicka nastup, naprosto pesma je ispod časti. Ovo ni kod nas hit neće biti.
Kao što je napisano gore jedino ako uloži u kartice u inostranstvu pa da izglasa sam sebe.

Ja zaista mislim da je fora bila “mali princ” pa da je isao od meseca do meseca tj od planete do plante 😂 ali je onda trebao asteroid da bude u pozadini. 🫤

Zapravo ovo uopšte nije loša ideja. Cela Evropa je čitala Malog Princa. Da nastup potpuno prilagodi tematici romana i da po intervjuima priča kako je ruža iz bajke u stvari devojka po imenu Mila, a on Princ iz bajke.

Mislim da bi to baš dobro prošlo kao ideja! Bravo Kuz, odlično razmišljaš!😍
Odlična ideja i lateralno razmišljanje!
Onaj mesec pozadi obavezno da postane asteroid Malog Princa s ružom, jer su ovako dva meseca nebulozna...
(Eventualno dodati još par asocijacija na Malog Princa u pozadini...)

Par stihova mogu da budu na francuskom, ne mnogo (da izgovor ne zapara uši previše)...

Nadam se da će modernizovati instrumental, a ako ne stignu, treba da se pravimo da je pesma artsy i inspirisana vanvremenskim romanom lol

Nije bitno što ne liči na plavog dečaka, jer poenta romana i jeste da svi treba da gajimo dete i "Malog Princa" u sebi...

Još ako pogledamo da smo u polufinalu gde se već zna 9 finalista : Austrija, Australija , Malta , Finska , Izrael , Češka, Grčka , Litvanija , Danska 😞 Ali ajde to 9 i 10 mesto u polufinalu su nam i bili srećne ruke , pa možda i uzme to deseto .. al kad bi se zezali :D

Još ako pogledamo da smo u polufinalu gde se već zna 9 finalista : Austrija, Australija , Malta , Finska , Izrael , Češka, Grčka , Litvanija , Danska 😞 Ali ajde to 9 i 10 mesto u polufinalu su nam i bili srećne ruke , pa možda i uzme to deseto .. al kad bi se zezali :D
Danska je siguran NQ. Nemaju šanse za finale. Austriju nismo još ni čuli. Za 7 se slazem da su verovatno sigurni, ali statistički će verovatno bar jedna država da flopuje uživo i ispadne.

U kom univerzumu su Litvanija i Danska sigurni finalisti? 😬 pogotovu Danska
Mi smo svakako za dno, ko god je sa nama u pf

U kom univerzumu su Litvanija i Danska sigurni finalisti? 😬 pogotovu Danska
Mi smo svakako za dno, ko god je sa nama u pf
Litvanija ima 24 od Irske i Velike Britanije + im je tu i Letonija da pripomogne.

Pa ne mislim da su Grčka, Litvanija, Češka, a pogotovo Danska za koju mislim da će ispasti, sigurni finalisti. Iskreno postoji šansa da Litvanija ispadne uprkos dijaspori, a možda i Grčka ako Klavdia bude stajala u jednom mjestu i bude imala loš kostim.

Pa ne mislim da su Grčka, Litvanija, Češka, a pogotovo Danska za koju mislim da će ispasti, sigurni finalisti. Iskreno postoji šansa da Litvanija ispadne uprkos dijaspori, a možda i Grčka ako Klavdia bude stajala u jednom mjestu i bude imala loš kostim.
Ako je češka pesma upola dobra u studijskoj verziji kao u akustičnoj, prolaze sigurno.

Molim vas da ne širite sumnjive privatne prepiske. S jedne strane je offtopic, jer se ne tiče onog što piše u prvom postu ove teme, a sa druge, nema potrebe diskutovati o nečemu, što, čak i ako je verodostojno, nije namenjeno široj javnosti.

Back