Uradila je i Heaven sent za Maltu, vrh pesme pravi zaista.Teya devojka kida ovo sto je uradila za JJ je magija .
Odličan spoj bi bile, Pajići sa foruma da reagujuProšlo mi je kroz glavu da bi Teodora mogla da uradi neku premoćnu i modernu pesmu Zorji, mislim da bi njih dve bile baš lep spoj
Prošlo mi je kroz glavu da bi Teodora mogla da uradi neku premoćnu i modernu pesmu Zorji, mislim da bi njih dve bile baš lep spoj
Ne bih voleo da ovo bude to. Ako je samo zbog glasa, vokala onda nek bude. Neka neko kupi Dimasha i otpeva bilo sta i eto pobeda, jer po meni on ima najbolji vokal na svetu.Winner alert![]()
Ima smisla ako pretpostavimo da je jedini kvalitet ove pesme glas, odnosno način pevanja. Ali pošto to nije slučaj... Ne otkidaju fanovi na vokale bez pesme, a ni žiri vala, a ovde je glas samo jedan od elemenata koji doprinosi utisku da imamo pobedničku pesmu.Ne bih voleo da ovo bude to. Ako je samo zbog glasa, vokala onda nek bude. Neka neko kupi Dimasha i otpeva bilo sta i eto pobeda, jer po meni on ima najbolji vokal na svetu.