Malopre komentarisao pesme sa drugom austrijancem koji je presrecan kao i dobar deo fanova ESC-a u Austriji da Mons Zelmerlow ne ide za Švedsku. Ne podnosi ga i naziva homofobom iz Švedske.
Za Austriju kaže da uopšte ne veruje da JJ može pesmu toliko briljantno uživo da izvede i da fanovi austrijske pesme širom Evrope, medju kojima sam i ja, možda imaju preterani hajp i uzdižu ih, te da kvalitet pesme može uživo ,nastupom i vokalom da padne...niti on veruje da će JJ biti toliko ubedljiv uživo kao na studijskoj verziji niti da ce Austrija pobediti ove godine. On nije fan njihove pesme a simpa mu je Estonija. Ukus skroz različt od mog.
Za Princa i Srbiju kaže da ima dosadnu ali kvalitetnu pesmu, da je uživo odličan vokal ali pesma mu nije po ukusu uopšte. Uz dobar nastup ne isključuje mogućnost da udjemo u finale ali 50:50% šanse nam daje.
Kaže , ako ste '23 sa onim što pojma nema da peva, na Luku Bleka mislio, ušli u finale e onda imate šanse i sa ovim.
Inače, Stefana Shya i Džordžija bi voleo za Srbiju u narednom periodu. Zbog ,,Od jastuka do jastuka" što nismo poslali i dan danas mu krivo i kaže da nemamo ukusa.

Lik doslovno zna tekst te pesme a ja samo refren.