Kako bi te dve pesme pokidale kod žirijaKolika šteta što je pored Moli za nas i Spokojan izabran da ide sa ovom pjesmom. Ne znam koja je ciljna publika ovde, ne vidim kako će skupiti bodove za prolazak
jeste, dijaspora bi se aktivirala + Balkan i eto TOP 10 TVTSve je bolje od Bošnjaka, bilo koga drugog da ste poslali, Lelek, Magazin, Nižetić...
Za Lelek bi bar masovno glasali Hrvati i ostali sa Balkana po dijaspori, za Marka teško da će iko. Ako se Baby Lazanja nije dopao žiriju teško da će Bošnjak sa sve onim falševima na kraju.
Rekao je da će menjati nastup, pa mi to bar daje neku nadu za eventualno 10. mesto i provlačenje u finale, pesma mi je na svako slušanje sve užasnija.![]()
Moze li nekako sa ovom verzijom?Akustična verzija
Mudra odluka. Taj novac što bi HRT potrošio na njegovu hranu u Bazelu će preusmeriti u nastup. I još mi ostaje da unajme stilistu Lejdi GageHRT-u je ove godine očito toliko svejedno ili toliko štede da po prvi put nakon 18 godina Duško Ćurlić ne ide u zemlju domaćina, nego će komentirati ESC iz zagrebačkog studija![]()
Savršen opis i komentar. U svoj silnoj želji da ode na ESC oni su se odlučili na ovaj koncept koji njemu ne stoji. Fizički, vizuelno, nikako.Pokušao sam da dam šansu ovome, ali stvarno ne vredi... Toliko iritantan i odbojan bućkuriš od pesme, da mi je prosto fascinanatno koliko je zapravo i njegov talenat protraćen na nešto što mu ni najmanje ne priliči.
I drugi pobednik koji ce ostati u polufinaluDrugi pobednik Pinkovih Zvezdica koji predstavlja Hrvatsku.