rs Srbija 2025: Princ - Mila

Ma šta vam je ljudi, ovo sa RTS-om će se završiti u roku par dana, čim prođe Vaskrs. Gde je Evrovizija i 15. maj... do tada će se sve srediti pa ćemo ponovo da uživamo u muzici i nastupima.
Meni deluje ko da dve osobe koriste tvoj profil Aleksa ili si split. Na temi izbori pricas jedno, ovde drugo. Znas koliko me zabole uvo da li ce RTS emitovati ESC na kanalu ili moze i na youtubu? I da li ce Kosjerina citati bodove? Mi se ovde borimo za opstanak, a nekima ovde najveca briga da li ce RTS emitovati Pesmu za Evroviziju. Zanima me ko ce im se odazvati u ziri sada, verovatno Slobodan Markovic.

Ali zar nije prethodno žalio na "tu populaciju" 🥹
Nije, tu laž smo odavno rastumačili.

Mislim da neće biti problema pronaći žiri kao za pze. Za 90% ljudi u Srbiji ostaje anonimno ko je bio u našem žiriju jer se ne pojavljuju javno. To zna samo nas 10% najvatrenijih fanova. Da pitaš ljude ko je prošle godine bio u žiriju za esc niko neće znati, dok će za žiri na pze znati svi. Tako da će verovatno svi koje pozovu pristati da žiriraju.

Izgleda da su neki ovo takmičenje stavili ispred borbe studenata , pa ispada da bi mnogima bilo važnije da takmičenje prenosi Duska i da sve prođe po protokolu sa RTS-om , nego da studenti nastave blokadu istog .
To nije nista novo.. Lako je biti za , dok ti to ne menja omiljeni sadržaj , a kad se dogodi situacija , kao što je potencijalno ukidanje prenosa zbog blokade RTS-a (koji bi svakako gledali makar na YouTube) ,onda se vidi ko zaista stoji iza svojih reči. Tu se pokaže ko stvarno razume i podržava ideju , a ko to radi samo iz trenda , ili komfora.

Toliko mi je nebitno da li će sve proći u redu i da li će sve proći bez komplikacija. I to nema veze sa tim što sam ravnodušan na pesmu koja predstavlja Srbiju, već zato što sve što se trenutno odvija u zemlji je za naše buduće dobro.

Još po završetku pze-a. Negde na početku teme.

Whitney Houston GIF

Ako ne budemo pronasli ziri (sto se nece desiti, naci ce se petoro ljudi sigurno), valjda je pravilo da se placaju penali + obracunava se aritmeticka sredina glasova zirija zemalja iz istog sesira.

Back