rs Srbija 2025: Princ - Mila

Poljska je prošle godine zeznula sa nastupom, zato nisu prošli. A i naša ovogodišnja pesma je jedno 10x bolja i kvalitetnija od I am the one who built the tower....

Poljska je prošle godine zeznula sa nastupom, zato nisu prošli. A i naša ovogodišnja pesma je jedno 10x bolja i kvalitetnija od I am the one who built the tower....
Ko priča o kvalitetu pesama lol kao da je plasman ma ESC merilo kvaliteta pesme xD

Nešto ne verujem da će baš ove godine baš oko ove pesme Rts da se potrudi da spremi valjan nastup, kad imaju većih trenutno problema nego spremanje za Esc. Ove godine učestvujemo radi reda jer smo već platili participaciju.

U suštini ako se i plasira u finale tamo je ista sudba ko i svima ranije desna strana tabele. Žiri uopšte ne dovodim u pitanje kao opciju jer ajde budimo realni i ne maštajmo baš toliko.

Једино ако наступ буде визуелно сјајан па да остави гласаче одушевљене могу да видим ово високо код жирија, у супротном, класика, 20-30 бодова. Мада пристао бих на то одмах, и то је одлично 😄

Izvini imenjače ali da li ti zaista veruješ da Srbija ikad može da ima dobar nastup? Jer do sad nikad nije ni imala nešto wow impresivno, osim Konstrakte koja je sama bila impresivna 😂 a ne pogotovo za ovakvu pesmu. U ostalom nije nastup mogao pretareno da se izmeni za 7-10 dana koliko im je bio rok.

Sve se može ako se RTS potrudi. Ideja za Teyin nastup prošle godine je bila veoma impresivna. Ali nažalost loše realizovana. Mislim da je i ovogodišnja ideja za nastup u mitu o Orfeju i Erudici veoma kreativna. Sad videćemo kakva će biti realizacija. Ako se ideja već ima u glavi i pre pze-a ako se potencijalno pobedi, rok je nebitan.

Sve se može ako se RTS potrudi. Ideja za Teyin nastup prošle godine je bila veoma impresivna. Ali nažalost loše realizovana. Mislim da je i ovogodišnja ideja za nastup u mitu o Orfeju i Erudici veoma kreativna. Sad videćemo kakva će biti realizacija. Ako se ideja već ima u glavi i pre pze-a ako se potencijalno pobedi, rok je nebitan.
Premalo je vremena Aleksa da se u 10 nepunih dana bilo šta smisleno a pritom jako kvalitetno osmisli i uradi po pitanju nastupa. Za to se odvoji dobar budžet i plati kreativan tim koji ima rezultate na ESC-u ili ima kvalitetne ideje i rad iza sebe. Naravno, rezervišu se na vreme pritom.

Iz same pesme su već maksimum izvukli u tom prekratkom roku, oživeli ,,mrtvaca" od pesme i kapa dole jer nisu u pitanju samo kozmetičke već radikalne izmene.

Kontekst mita O&E, u našem slučaju, može ići samo u pravcu loše glume baletana na pozornici, a ako je to u pitanju, pošto deluje da je vrlo verovatno, to je tek promašaj.

Sumnjam u dobro kadriranje jer kakav god tim oko sebe Princ okupio, tu je antiteza u vidu nekreativnog i sveprisutnog, bajatog RTS tima, koji će svojim aminovanjem reditelju ESC-a i nezainteresovanošću da poklopi i iole dobre ideje bilo Teyinog savršenog nastupa onomad, bilo prinčeve želje i pokušaja da to potencijalno a iz njegovog ugla i ugla njegovog tima, izgleda najbolje moguće.

Idealno bi bilo da se kreativni tim oko izvodjača dogovara sa glavnim rediteljem ESC-a ali RTS da glumi fikusa i odu stanfardno samo zbog ekskurzije i hvaljenja tj. oduševljenosti stranih fanova srpskim predstavnikom i organizacije, neće prihvatiti, na žalost.

Pa nije isti tim kao prethodnih godina. Kreativni direktor nam je Miloš Šarović.

Је л' ове године нема ни слика са првих проба?

Mislim da pokušava da šarmira i mušku publiku pošto se na žurkama ne odvaja od Red Sebastiana. Belgijanac ga obožava.

Ne znam kakav si zaključak doneo na osnovu toga, jer je ideja za nastup potekla od Teye i njenog tima, RTS je odgovaran za lošu realizaciju i uništavanje dobrog nastupa.
Da naravno da je to od početka bila ideja Teye i njenog tima. Imenjak Aleksa me je pitao "da li je moguće da Srbija ikada napravi dobar nastup" Kažem moguće je napraviti dobar nastup ako bi se RTS konačno potrudio.

Pa nije isti tim kao prethodnih godina. Kreativni direktor nam je Miloš Šarović.
Slažem se, Princ je izabrao možda najbolje u ovom trenutku a videvši Filarrijev nastup koji je bio miljama daleko najbolji na ovom PZE-u.

Ali ne zaboravi da je ovo balada, totalni kontrast od filarrijeve pesme, gde je i najmanji detalj jako bitan. Pitanje je koliko Miloš Šarović ume baladu da osmisli a da ne bude poput same pesme tj. već 100 puta vidjeno od nas.

Drugo, ne zaboravi ni srpski mentalitet i potrebu da se svaka prilika iskoristi, te da se i bespotrebni ljudi nametnu na i oko scene, nebi li se kum kumu a dever snaji odužio za nešto.

Ovde se mora ići na autentičnost, minimalizam, emociju, ići na krupne kadrove i time zaseniti i pridobiti glasače ako i koliko je god moguće, uz prisutnu dobru emociju, odličan vokal i solidnu pesmu.

Realno, nisam siguran da će me nastup kupiti obzirom na samu ideju tj. temu. No' opet i ima 50:50% šansi. 🫶

Ovde se mora ići na autentičnost, minimalizam, emociju, ići na krupne kadrove i time zaseniti i pridobiti glasače ako i koliko je god moguće, uz prisutnu dobru emociju, odličan vokal i solidnu pesmu.

maxresdefault.webp

ALI imam osećaj da će otiči na kičeraj stranu.

Back